Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1 Div herrer 09/10

Kan allerede nå lage en tråd for dette da det blir klart denne helgen hvem som spiller her.

1
398 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

StevieY-

Vålerenga gjorde det de kunne for å unngå opprykk, og tapte 25-24 for Falk. Men så lenge Oppsal slo Herulf er de likevel klare for Postenligaen 2010/2011! GRATULERER! Oppsal får spille kvalik, mens Herulf sitter med svarteper.

10.04.2010 Nøtterøy - Fram Larvik 33-38 10.04.2010 Oppsal - HK Herulf Moss 32-28 10.04.2010 Falk - Vålerenga 25-24 10.04.2010 Lillestrøm Topphån - Tistedal 31-21

2

kkkjell

Vålerenga gjorde det de kunne for å unngå opprykk, og tapte 25-24 for Falk.

Det dummeste innlegget jeg har sett. Hadde det ikke vært for dommeren så hadde ENGA vunnet lett. Så med mindre du var der så hadde jeg bare holdt kjeft.

1

StevieY-

Beklager, jeg glemte :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) for å markere en åpenbar spøk.

2

rsnblaa

Hadde det ikke vært for dommeren så hadde ENGA vunnet lett. Så med mindre du var der så hadde jeg bare holdt kjeft.

Jeg så det - jeg var der - og er enig i at dommerne ikke var på topp, men med bedre dommere hadde faktisk ENGA tapt med mer enn ett mål. Makan til straffedømming en vei har jeg sjelden sett!

Se opp for FALK!

Forresten, VIF viser en dårlig holdning og fortjener ikke å spille i eliteserien når de skryter av å være useriøse og Klanens oppførsel i dag er under enhver kritikk! Dere er jo prototypen på BØNDA I BY'n!!!

1

kkkjell

I forhold til sluttspurten kan det bety mye at Oppsal vinner. Da er vi sikret direkte opprykk. Om Oppsal klarer kvalikken er uansett for tidlig å si.

I forhold til neste sesong, så er enga et helt annet type lag enn Oppsal. VIF er en ekstremt sterk merkevare, og jeg tror sponsorer vil velge VIF fremfor Oppsal, pga spillerglede, atmosfære etc. Når det kommer til spillermarkedet tror jeg VIF tiltrekker seg en annen type spillere. VIF er basert på virkelig idrettsglede. Spillerne kommer ikke med et sugerør ned i lags-kassa og tømmer den i 1-2 år før de slutter. Det er ikke penger som trekker spillere først og fremst. Her er folk for å ha det gøy, og de elsker det de driver med. Men for at VIF skal klare seg så må de vel til en viss grad "oppdatere" trenings mengden, og kanskje putte inn litt ekstra løping eller styrke. Men jeg tror det er viktig at de holder fast ved det de er, for det er tross alt det som har gitt den suksessen de har hatt.

Når det kommer til tilskuermarkedet så tror jeg også VIF har en fordel. Majoriteten av spillerne har vært der noen år nå, og det skaper en tilknytning mellom spillere og tilskuere. Og så har man morsomme innslag med KLANEN i spissen på mange kamper. VIF har kommet dit de er i dag med det de har, Oppsal har "kjøpt" seg plassen i fjor, og for meg anser jeg Oppsal som Vestli med blå drakter, satt på spissen.

Uansett LYKKE TIL! Sees i eliten!

2

StevieY-

Vålerenga - Viking 29-29.

Enga er opprykksklare med seier mot Falk i siste kamp.

2

mikkim

Og ikke minst, Viking er klare for opprykk etter poengdelingen, siste seriekampene deres er ubetydelig da de har Vålerenga på innbyrdes og også har vunnet 1. divisjon i år 2 runder før slutt som er imponerende etter alt bråket etter nedrykket!

Gratulerer Viking!

1

logitech_0

får vel prøve meg selv, drister med dog ikke til å tippe målene.

NIF-KIF B

Falk-Lillestrøm B

VIF-TIF H

Fram-Kragerø H

Oppsal-Viking B

Herulf -Viking B

Vikings tøffeste helg hittil, tar de med seg full pott herfra kan de vel begynne å planlegge neste sesong i eliten...

2

kkkjell

Ikke dårlig resultat av VIF, husk at Larvik er et godt hjemmelag, det skal man ikke stikke under en stol, det er jo VIF også. VIF har jo slått to av opprykkskandidatene i Jordal Hallen, Herulf, og Oppsal.

Det som imponerer veldig med VIF er deres gode stemning i laget. Selv når en kamp er viktig, eller tett på slutten kan man se et smil, eller høre en morsom komentar mellom spillere eller benken.

Og med tanke på at spillerne er der for å spille håndball, og gjør dette av egen motivasjon, ikke bare for penger, tror jeg man henter ekstra mye inspirasjon til å vinne!

En ting som henger sammen er også at alle blir stilt på samme "nivå" og man får ingen "stjernenykker" blant spillerne. Jeg håper inderlig at VIF ender som topp 3 minimum.

2

charlie09

Ja grottan-Jordal är ett stort pluss för Vålerenga, många av lagen är säkert vana till att spela i lite större hallar.

Stämningen kan jag bekräfta, det är ett vännegäng som har en sund konkurranse och vill lyckas också genom de andra i laget. När det gäller smil på banan så var det kanske inte så konstigt igår... var två dam dommare:)

Målsättningen för VIF är fortfarande samma.. topp 5

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...