Nye VGD er lansert! Mer informasjon

2. div. kvinner avd. 1 2009-10

Det er ikke bare i 1. divisjon herrer at Vålerenga gjør det bra; i 2. divisjon damer har VIF også et nyopprykka lag, og de leder aleine på tabellen med full pott etter seks kamper. Går ut fra at også de satser på spillere som flyter på talent, så å si.

Follo er alltid med i toppen; de har bare tapt for VIF, med like mange kamper spilt som dem.

Asker har vel de mest uttalte opprykksambisjonene. De ligger likt med Follo og har én kamp mindre spilt enn dem og VIF. Kanskje de klarer målet sitt?

En overraskelse for mange er kanskje at nyopprykka Halden ligger på fjerde plass, bare to poeng etter Follo og Asker, med seks kamper spilt. De har også flere gode resultater, inkludert ettmålstap for Follo sist, men har også gått skikkelig på trynet mot VIF (13 skåra mål) og har hatt mer moderate seire mot bunnlag. Så ustabilitet indikerer at laga over ikke bør føle seg særlig trua. Haldenserne har uansett et brukbart 2. divisjonslag denne sesongen.

Mange hadde nok venta seg mye av et Sarpsborg med både Ragnhild Aamodt og Silje Aamodt på laget. Laget Sarpsborg hadde forrige sesong, var imponerende stabile, der de tok poeng mot de riktige laga og holdt seg godt unna nedrykksstriden hele veien. Så grunnlaget burde kanskje være lagt med solid topping i tillegg. De feila mot Halden i første runde, og har også gått på tap for Follo og Asker, så jamnhet i stallene slår fortsatt stjerneforsterking her, ser det ut som.

Andrelaga kan som kjent ikke rykke opp, og det øverste vi finner akkurat nå, er Stabæk 2 på en 6. plass med fem kamper spilt, à poeng med Sarp. Bortsett fra 48 innslupne mål mot Storhamar 2, har de hatt greie seire og et greit tap. Noen av andrelagskampene kan det vel ellers være spesielle historier bak (kampkollisjoner og laguttak). Videre på tabellen har vi Fredrikstad 2, Storhamar 2, Lunner, Fjellhammer 2, Nordstrand 2 og Høland. Nordstrand 2 fra forrige sesong har jo i stor grad gått over til BSK i 1. divisjon.

Tre lag rykker rett ned, mens to må spille kvalifisering mot toerne i de tre 3. divisjonsavdelingene som sokner til denne avdelinga (to fra Øst og én fra Innlandet). Bare ett lag får spille opprykkskvalifisering...

1
92 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

StevieY-

Det kunne jo hende det bare var jeg, som helt utenforstående, som oppfattet dette som ganske uklart i løpet av helgen, men det er tydelig at det er en følelse delt også av de involverte. Ellers skriver jeg bare under på kommentaren fra Vestli.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...