Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Postenserien damer drita kjedelig neste år??

Larvik henter "Katja Hammerseng" + stortalentet Amanda Kurtovic.

http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=589492

Jeg ser for meg en serie totalt blottet for spenning. Noe jeg ikke tror norsk håndball har godt av, dalende tilskuertall etc. Er redd LHK blir Østerikes svar på Hypo, men kan endelig ta steget helt øverst i CL.

Hvem drar for å se på et fullstendig overlegent Larvikslag i hjemlig serie??

1
83 kommentarer

Liberite1

Helt uenig. Klart mange har lyst til å se Katja/Gro, og trolig verdens beste klubblag neste sesong.

Godt mulig. Svaret får vi vel om noen mnd/år:)

Og det må være lov å sette spørsmålstegn ved sunnheten for norsk håndball uten at du må pipe om negativ sutring!

1

radier3002

Det har vært mye negativ syting, som jeg skrev. Fra Kjersti Grini og mange her inne. Jeg etterlyser en vilje til å følge LHK, en optimistisk holdning, om det virkelig er fremtiden til norsk håndball dere er opptatt av. Eller skal vi forbli et land med en middelmådig hjemlig serie som mister alle de gode spillere til utlandet? Det er et paradoks at en av verdens beste damehåndballnasjoner ikke har bedre klubblag enn vi har.

2

kibby

Jeg etterlyser en vilje til å følge LHK, en optimistisk holdning, om det virkelig er fremtiden til norsk håndball dere er opptatt av.

Tja...du etterlyser en vilje? Byåsen har lenge jaktet på Kurtovic, men endte opp i Larvik. Larvik har hentet "hjem" Løke, Hammerseng og Nyberg fra Danmark, fordi de har et bedre tilbud både sportslig og økonomisk enn de fleste andre eliteserieklubbene i Norge. Det handler ikke om vilje. Og med de "lokale" talentene i Larvik; Iversen og Narvesen for å nevne to. Ellen Marie Folkvord og Janne Klevstad tok til fornuften og forlot klubben i rett tid. Med Mørk, Kurtovic og Sulland må nok Narvesen se langt etter en plass i 14-mannstroppen. Andre klubber, har som nevnt, ikke midler til å hente "hjem" stjerner, så de prøver heller å hente talenter fra andre norske klubber (noe jeg heller ikke syns noe om). Mange av klubbene mislykkes der (fordi de fleste velger Larvik; Stange (Ramnes), Riegelhuth (Furuset), Kristiansen (Fjellhammer), Johansen (Skjeberg), Sulland (Stabæk), Kurtovic (Nordstrand), Heieraas (Lunner). De fleste av disse ble hentet i relativt ung alder). Unntaket er Nora Mørk som gikk til Larvik fra BSK via Aalborg og Njård. Når de andre klubbene i eliteserien mislykkes å både hente "hjem" stjerner OG hente talenter fra andre klubber, ser man selv det blir vanskelig. Det står ikke på vilja.

2

Liberite1

Det er et paradoks at en av verdens beste damehåndballnasjoner ikke har bedre klubblag enn vi har.

Vi hadde vel verdens beste serie for noen år siden. Det gikk vel ikke så bra over tid?

Jeg ser fordelen med stjernespillere og en etterlengtet CL-seier, helt klart. Men er mer bekymret for om folk vil valfarte til hallene for å se 15-25 målstap/seire i den hjemlige ligaen.

Sammenligningen RBK LHK synes jeg blir litt feil. Blir som å sammenligne curling og ishockey...;)

1

kibby

Det er et paradoks at en av verdens beste damehåndballnasjoner ikke har bedre klubblag enn vi har.

Tuller du? Har du sett på klubblagene til andre verdensnasjoner i håndball? De har kanskje to-tre solide lag som holder et brukbart nivå.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...