Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Postenserien damer drita kjedelig neste år??

Larvik henter "Katja Hammerseng" + stortalentet Amanda Kurtovic.

http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=589492

Jeg ser for meg en serie totalt blottet for spenning. Noe jeg ikke tror norsk håndball har godt av, dalende tilskuertall etc. Er redd LHK blir Østerikes svar på Hypo, men kan endelig ta steget helt øverst i CL.

Hvem drar for å se på et fullstendig overlegent Larvikslag i hjemlig serie??

1
83 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

MiaWallace

Ja, BSK jobbet bra i den perioden du nevner (1990-1995), det er etter alt tullet i 1997 (Goksør, Grini, Kvitsand og Tjugums avgang) jeg sikter til. Hvor BSK ga Anja frie tøyler til å gjøre det hun ville med klubben. Senere har vi sett det samme i Slagelse og det ser skremmende likt ut i FCK nå for tiden også. Vet at Anja også var i BSK i 1991/1992 (1 sesong, før hun reiste til Tyskland), men det er etter at hun kom tilbake i 1996, skapte kvalme så flere av de norske landslagspillerne fikk nok og reiste fra klubben i 1997 jeg sikter til.

1

Felix_25

Vet at Anja også var i BSK i 1991/1992 (1 sesong, før hun reiste til Tyskland), men det er etter at hun kom tilbake i 1996, skapte kvalme så flere av de norske landslagspillerne fikk nok og reiste fra klubben i 1997 jeg sikter til.

Jeg har faktisk noen kamper fra 1992/1993 sesongen på video og Anja er allerede da en skikkelig urokråke og rett og slett ufyselig mot motstanderne og dommerne. Var sikkert en kjempeutfordring og spille på samme lag som henne i perioder, så jeg skjønner godt at Susann Goksør tok til mot og sa ifra.. bare så synd at Frode Kyvåg ødela ved og signere en ny kontrakt med Anja. Hadde Anja reist så tror jeg BSK hadde beholdt sitt lag og vært med i toppen i mange år.

2

MiaWallace

Det var jo det som var meningen, BSK holdt pressekonferanse i april (?) 1997, med Kyvåg, Andersen, kaptein Goksør og visekaptein Grini. Der ble det bekreftet at pga. store samarbeidsproblemer mellom Anja og de andre spillerne (bl.a. Goksør) skulle Anja forlate klubben ved sesongslutt. Goksør hadde kommet med et klart ultimatum, henne eller meg. Frode Kyvåg fortalte at valget falt på Goksør, hun hadde vært i BSK hele livet, vært med å bygget opp BSK, hun var også ’gromjenta’ hans etc. Han snakket også stort om Anja (Anja stormet gråtende ut av presse konferansen) som ble holdt i Ekebærghallen. BSK spilte ferdig sesongen med hele laget sitt, men etter sesongslutt skulle Anja holde en All-star baskekamp i Ekeberghallen. Hun og Goksør kom løpende hånd i hånd inn på banen for å avslutte samarbeidet som venner. Dette fikk imidlertid BSK, deres ledere og Kyvåg til å tro at de to kunne fortsette samarbeidet, og bak ryggen på Goksør så forlenget de kontrakten med Anja. Dette fikk de fleste landslagspilleren i klubben til rase og forlate BSK. Goksør til Nordstrand i 1997, Grini til Tertnes i 1997, Kvitsand til Byåsen i 1997 og Tjugum til Viborg i 1997 (Camilla Andersen til FIF i 1997, de to gjorde det også slutt med hverandre under denne tiden, men har samarbeidet godt senere. At Camilla reiste var det nok flere grunner til). Frode Kyvåg ga så Anja frie tøyler.Alt ble så til de grader patetisk i BSK. Jeg var å så en BSK kamp i Fjellhallen (tror det var en E-Cup kamp) og da hadde Anja med seg tre store livvakter med svarte frakker for å ’skjerme’ henne mot fansen (eller rettere sagt så sto de å jaget vekk småunger som skulle ha en autograf). Herre Gud!

BTW, husker også at Anja & Grini begynte å sloss på sidelinjen v/ innbytterbenken under en håndballkamp. Ha-ha-ha, det var tider...

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...