Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Postenserien damer drita kjedelig neste år??

Larvik henter "Katja Hammerseng" + stortalentet Amanda Kurtovic.

http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=589492

Jeg ser for meg en serie totalt blottet for spenning. Noe jeg ikke tror norsk håndball har godt av, dalende tilskuertall etc. Er redd LHK blir Østerikes svar på Hypo, men kan endelig ta steget helt øverst i CL.

Hvem drar for å se på et fullstendig overlegent Larvikslag i hjemlig serie??

1
83 kommentarer

MiaWallace

Det var jo det som var meningen, BSK holdt pressekonferanse i april (?) 1997, med Kyvåg, Andersen, kaptein Goksør og visekaptein Grini. Der ble det bekreftet at pga. store samarbeidsproblemer mellom Anja og de andre spillerne (bl.a. Goksør) skulle Anja forlate klubben ved sesongslutt. Goksør hadde kommet med et klart ultimatum, henne eller meg. Frode Kyvåg fortalte at valget falt på Goksør, hun hadde vært i BSK hele livet, vært med å bygget opp BSK, hun var også ’gromjenta’ hans etc. Han snakket også stort om Anja (Anja stormet gråtende ut av presse konferansen) som ble holdt i Ekebærghallen. BSK spilte ferdig sesongen med hele laget sitt, men etter sesongslutt skulle Anja holde en All-star baskekamp i Ekeberghallen. Hun og Goksør kom løpende hånd i hånd inn på banen for å avslutte samarbeidet som venner. Dette fikk imidlertid BSK, deres ledere og Kyvåg til å tro at de to kunne fortsette samarbeidet, og bak ryggen på Goksør så forlenget de kontrakten med Anja. Dette fikk de fleste landslagspilleren i klubben til rase og forlate BSK. Goksør til Nordstrand i 1997, Grini til Tertnes i 1997, Kvitsand til Byåsen i 1997 og Tjugum til Viborg i 1997 (Camilla Andersen til FIF i 1997, de to gjorde det også slutt med hverandre under denne tiden, men har samarbeidet godt senere. At Camilla reiste var det nok flere grunner til). Frode Kyvåg ga så Anja frie tøyler.Alt ble så til de grader patetisk i BSK. Jeg var å så en BSK kamp i Fjellhallen (tror det var en E-Cup kamp) og da hadde Anja med seg tre store livvakter med svarte frakker for å ’skjerme’ henne mot fansen (eller rettere sagt så sto de å jaget vekk småunger som skulle ha en autograf). Herre Gud!

BTW, husker også at Anja & Grini begynte å sloss på sidelinjen v/ innbytterbenken under en håndballkamp. Ha-ha-ha, det var tider...

1

Felix_25

He he, ja hun var lett og fyre opp, spesielt ved motgang.

I seriefinalen i 1997 som ble spilt Ekeberghallen mellom BSK og Larvik kunne man virkelig se hvor ille det var mellom Susann og Anja. BSK ble hengende bakpå helt fra starten av og Susann forsøkte sitt beste og deligere og styre laget. Men Anja bare glefset til henne, og pådro seg vel også to tidligere utvisninger. Anja var ikke vant til dette, da norske dommere hadde gjennom hele sesongen behandlet henne med silkehansker. Det var nok ingen sjakktrekk og hente både Camilla og Anja, da Camilla i ettertid har sagt at sesongen i BSK var den mest sportslige nedturen i hennes karriere (hun satt mye på benken).

Et annet artig øyeblikk var da BSK tapte kampen mot Borussia Dortmund i november 1996 og røk ut av ligaen. Kjersti Grini og Anja røk i tottene på hverandre og hylte til hverandre etter kampen.

I netcom cup noen uker senere så fikk Anja rødt kort i kampen mot Norge, denne har jeg på video og her skriker hun fuck deg til dommeren. Hun var grådig dyktig til å provosere dommerne, f.eks ved og la være og putte t-skjorten ned i skjortsen.. hun fikk beskjed gang på gang om å gjøre dette, men hun lot være.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...