Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Postenserien damer drita kjedelig neste år??

Larvik henter "Katja Hammerseng" + stortalentet Amanda Kurtovic.

http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=589492

Jeg ser for meg en serie totalt blottet for spenning. Noe jeg ikke tror norsk håndball har godt av, dalende tilskuertall etc. Er redd LHK blir Østerikes svar på Hypo, men kan endelig ta steget helt øverst i CL.

Hvem drar for å se på et fullstendig overlegent Larvikslag i hjemlig serie??

1
83 kommentarer

MiaWallace

Og skulle Larvik faktisk prestere å 'gå på trynet igjen' i CL vil denne innhentingen av klassespillere ikke bare ødelegge og begrave norsk klubbhåndball på kvinnesiden for godt, men også vise Europa at Larvik er og blir en flopp i CL - igjen. Jeg håper virkelig LHK faller for egen felle, skaper mistrivsel blant spillerne i mangel på spilletid og driter seg ut i CL igjen. Når de handler på den måten de har gjort kan det umulig være bra i lengden

Kan du definere hva 'gå på trynet igjen' er for noe? Ikke vinne CL? Ikke spille finale? Ikke videre fra mellomspillet? Ikke videre fra gruppespillet? Hvem sammenligner du Larvik med i denne uttalelsen?

Ser du på både lagene og budsjettene som Viborg, Slagelse/FCK, Zvezda, Hypo, Györi og Krim (de hadde vel et lite opphold på 3 år) har operert med i en årrekke nå, så er ikke Larvik i nærheten av verken budsjettene deres eller dobbelt dekning med klassespillere på samtlige plasser, men istedenfor å holde på med denne patetiske sutringen som enkelte i norsk eliteseriehåndball gjør, har faktisk aldri hørt sutring fra Larvik-leieren om at Viborg, Slagelse/FCK, Zvezda, Hypo & co er så mye rikere og har så mye større stall med dobbel dekning sammenlignet med dem osv. så jobber de på og forbedrer seg sesong for sesong. Både økonomisk og neste sesong vil spillerstallen også bli det. Det er bare tull og udyktighet som hindrer andre klubber fra å gjøre det samme som Larvik i Norge. Larvik hadde et budsjett på 14-15 mill i årets sesong, året før der igjen var det på 12,5 mill. Tertnes hadde et budsjett på 6 mill. i 2009/10 (men i en så stor by som Bergen har de langt større muligheter, enn i Larvik). Hvorfor kan ikke de andre norske klubbene skaffe seg kompetanse i ledelse? Hvorfor kan ikke de beholde spillerne sine? Hvilke norske eliteserielag har Larvik ødelagt for? Har Larvik hentet flere eliteseriespillere fra rivaliserende klubber sammenlignet med Nordstrand, Byåsen og Tertnes? Neppe!

Morsomt å lese uttalelser fra Byåsen: Vi krever å få Leganger fordi Larvik bla bla bla, sutre sutre sutre, derimot virker det som at de ikke evner å fatte og begripe selv at - jo, du blir faktisk svekket som lag når du ikke klarer å holde på landslagspillerne dine, men sender de av gårde gratis til Danmark! (I tillegg ønsker jo Snorroeggen seg vekk og til Danmark også, mens Herrem hintet jo om at hun faktisk ønsket å bli hentet av nettopp Larvik). http://www.adressa.no/sport/handball/article1269791.ece

2

LiverpoolKenneth

Har ikke flere tomler! Dette er bra skrevet av deg!

Har også lest at Byåsen krever å få Leganger. Det er jo en latterlig uttalelse og faller på sin egen urimelighet. Leganger ønsker naturligvis å spille for Larvik, da vi har gode muligheter til å gå hele veien i neste års Champions League. Derfor vil jeg bli overrasket om Leganger, hvis hun fortsatt har ambisjoner om å vinne noe, velger Byåsen!

1

MiaWallace

Leganger ønsker naturligvis å spille for Larvik

Ser på ingen måte det som noe selvfølge i det hele tatt. Byåsen (og Trondheim) kan tilby Cecilie Leganger muligheten til å fullføre denne medisinutdannelsen hun har holdt på med siden 1990-tallet. Det kan ikke Larvik. Dessuten er det ikke sikkert hun velger noen av klubbene. Personlig tror jeg det står mellom tre alternativer, enten:

* Larvik - Størst mulighet for å vinne noe både nasjonalt og internasjonalt.

* Byåsen - Får muligheten til å fullføre medisinutdannelsen sin i Trondheim.

* Legge opp.

Hun kan jo for alt det vi vet havne i en helt annen (norsk eller internasjonal) klubb også, men ut i fra det man leser/ser i norsk medier, så ser det ut som valget står mellom Larvik og Byåsen. Personlig håper jeg hun velger Larvik, men føler meg på ingen måte sikker på at hun gjør det.

1

kibby

Kan du definere hva 'gå på trynet igjen' er for noe? Ikke vinne CL? Ikke spille finale? Ikke videre fra mellomspillet? Ikke videre fra gruppespillet? Hvem sammenligner du Larvik med i denne uttalelsen?

Jeg sammenligner ikke Larvik med noen.

Som du selv har skrevet flere ganger burde Larvik ha klart å vinne CL med den troppen Gjekstad/Bøhn har disponert de siste 6-7 sesongene. Likevel har de 'gått på trynet' gang på gang (uten å vinne, aldri kommet til finalen). Er du plutselig uenig i dine egne uttalelser?

1

kibby

Har Larvik hentet flere eliteseriespillere fra rivaliserende klubber sammenlignet med Nordstrand, Byåsen og Tertnes? Neppe!

Nei, kanskje ikke. Men poenget er at Larvik henter de største stjernene/talentene og ribber dermed de andre klubbene for sine 'toppspillere'. Ja, det har ikke skjedd ofte, men det forekommer. I tillegg henter de hjem 'alle' proffene fra Danmark. Noen av de som liksom ikke var gode nok for landslaget FØR de kom til Larvik (les: Heidi Løke) og har utviklet seg 'enormt' i de få månedene de har vært i Larvik.

Njård f.eks var altfor avhengig av Nora Mørk og rykket ned uten henne. Du tror Nordstrand kan kjempe om 2.plass neste sesong, vel... jeg tror de fort kan rykke ned. Tapet av f.eks Amanda Kurtovic kan fort bli for stort. Stabæk er vel eneste unntaket her, som klarte en finfin 6.plass uten sin storspiller Linn Sulland. Det kan de takke sin egen juniorstall for, fordi de har nemlig 'fulgt med i klassen' når det gjelder talentutvikling. Talentutvikling er et fremmedord i en klubb som Larvik. Hvor mange 'egen'-produserte spillere har de egentlig utviklet etter Tonje Larsen, som har bakgrunn fra Vestfold/Larvik? (Ja, jeg vet Breistøl er fra Sandefjord).

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...