Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Postenserien damer drita kjedelig neste år??

Larvik henter "Katja Hammerseng" + stortalentet Amanda Kurtovic.

http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=589492

Jeg ser for meg en serie totalt blottet for spenning. Noe jeg ikke tror norsk håndball har godt av, dalende tilskuertall etc. Er redd LHK blir Østerikes svar på Hypo, men kan endelig ta steget helt øverst i CL.

Hvem drar for å se på et fullstendig overlegent Larvikslag i hjemlig serie??

1
83 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

MiaWallace

kibby: Men poenget er at Larvik henter de største stjernene/talentene og ribber dermed de andre klubbene for sine 'toppspillere'. Ja, det har ikke skjedd ofte, men det forekommer.

Medfører dette riktighet? Hvor spiller for eksempel:

- Arnhild Holmlimo

- Camilla Herrem

- Tonje Nøstvold

- Kari Aalvik Grimsbø

- Gøril Snorroeggen

- Marit Malm Frafjord

- Inga Berit Svestad

- Ida Alstad

- Siri Seglem

- Renate Urne

- Kamilla Sundmoen

- Anne Kjersti Suvdal

- Charlotte Mordal

- Jenne O Græsholt

- Gina Lorentsen

- Pernille Wibe

- Marthe Reinkind

- Randi Jørum Sulland

- Beina Riegelhuht

- Maja Jakobsen

- Guro Jakobsen

- Linn Marie Birkeland

- Christine Home

- Sakura Hauge

- Linn Gossé

- Tonje Løseth

- Veronica Kristiansen

- Guro Rundbråten

- Mari Marcussen

- Hanna Yttereng

- Stine Bredal Oftedal

- Linn Marie Birkeland

- Marte Holand Pettersen

- Sanna Pettersen

- Susann Iren Hall

- Silje Katrine Svendsen

- Jeanette Haga Holgersen

kibby: I tillegg henter de hjem 'alle' proffene fra Danmark.

Medfører dette riktighet? Hvor spiller for eksempel

- Else-Marthe Sørlie-Lybekk

- Kari-Anne Henriksen

- Hanne Halén

- Ragnhild Aamodt

- Anette Hovind Johansen

- Marianne Rokne

- Lene Tønnesen

- Sølvi Hylleset

- Maren Villabø

- Kjersti Bekk

- Trine Fjelde Olsen

- Heidi Tjugum

- Jeanette Nilsen

kibby: Men hva med Tertnes og Nordstrand? Spillere som går dit/spiller der blir oversett av landslagsledelsen gang på gang og 'talentene' går til Larvik for bli landslagsaktuelle

- Hvis du mener dette medfører riktighet, så er da dette en kritikk du heller får rette til landslagsledelsen, ikke til Larvik. Personlig synes jeg Byåsen har vært godt representert på landslaget de siste årene også.

kibby: Som du selv har skrevet flere ganger burde Larvik ha klart å vinne CL med den troppen Gjekstad/Bøhn har disponert de siste 6-7 sesongene. Likevel har de 'gått på trynet' gang på gang (uten å vinne, aldri kommet til finalen). Er du plutselig uenig i dine egne uttalelser?

- Det er derfor jeg ønsker at du definerer hva det vil si å ’går på trynet igjen’ for jeg har absolutt skrevet mange ganger at Larvik har floppet i CL med Karl-Erik Bøhn som trener når de ikke har greid å gå videre fra gruppespillet med den troppen de har hatt, men jeg har aldri skrevet at de burde ha vunnet CL eller kommet til finalen med det laget de har disponert de siste 6-7 årene. Til det er toppen i Europa vært overlegene i dobbel dekning med klassespillere på samtlige plasser og et økonomisk budsjett som Larvik ikke har vært i nærheten av, men jeg elsker at de har jobbet knallhardt for å skaffe seg flere sponsorer og forbedret økonomien sin, sånn at en finaleplass vil være realistisk snart (synes finaleplass i 2011 eller 2012 kan være en realistisk målsetning nå). De siste 3-4 årene har budsjettet gått fra: 12,5 mill. til 14-15 mill og målet er vel: 20-25 mill. Viborg har vel hatt et på ca. 60 mill for bare damelagt. Så, hvis du mener de har ”gått på trynet/floppet” fordi de ikke har vunnet CL og årets semifinale er vi uenige, men hvis det hadde bunnet i og gått videre fra gruppespillet, hadde vi vært enige.

kibby: Njård f.eks var altfor avhengig av Nora Mørk og rykket ned uten henne. Du tror Nordstrand kan kjempe om 2.plass neste sesong, vel... jeg tror de fort kan rykke ned. Tapet av f.eks Amanda Kurtovic kan fort bli for stort.

- Kan ikke huske du skrev noe om dette når Byåsen hentet Stavangerjentene Camilla Herrem og Tonje Nøstvold fra Sola (de rykket jo ned). Denne bekymringen over at Larvik har hentet Amanda Kurtovic, noe som vil føre til at NIF ikke kan kjempe om 2. plassen, men om nedrykk i stedet, derimot ikke et ord igjen om at Byåsen har hentet Maja Jakobsen fra Storhamar, de (SIL) kan godt være med å kjempe i toppen. Hvordan vil for eksempel Selbu klare seg etter at Valerie Putans tok med seg de største landslagstalentene fra Selbu og over til Byåsen (Hanna Yttereng, Trine Kambuås og Guro Rundsbråten)? Tertnes hentet Linn Gossé fra Stabekk, mens Nordstrand hentet Randi Jørum Sulland fra Stabekk. Begge disse to har vært i landslagsdiskusjonen en stund nå. Kan ikke se at Larvik operer på noen som helst annen måte, enn f.eks. Byåsen, Tertnes og Nordstrand.

-----------------------------------------------------

Jeg har vært kritisk til hvordan Larvik har disponert keeperplassen i flere å, og aller mest fordi jeg tror Larvik selv har tapt på dette. I tillegg så tror jeg de glatt kunne ventet et år eller to før de hentet Thea Mørk, men nå er det jo hun som ville til Larvik nå, selv om hun vet at Kari-Mette Johansen og Sara Breistøl er under kontrakt. I tillegg håper jeg de leier ut Amanda Kurtovic til Byåsen, siden Larvik hentet tilbake Linn-Kristin Riegelhuth etter at FCK gikk dukken.

4

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...