Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sluttspillet 2010 - kvinner og menn

Sluttspillet arrangeres i Drammen i år.

Kvartfinalene spilles 21. og 25. april. (hjemme - borte) Semifinalene, bronsefinalen og finalen spilles fredag 30/4 og 1/5 i Drammen.

Trekningen skjer på mandag ifølge denne linken, både for kvinner og menn. Synes det var litt rart, da kan jo kvinnene evt spille på resultater 1-4 mot 5-8, eller så kanskje de bare tar det på klubbnavn. (men også rart i og med at lagene 1-4 og 5-8 kan endres)..

Lagene som er klare: Kvinner: Larvik, Byåsen, Storhamar, Tertnes, Nordstrand, Stabæk, Selbu og enten Vipers/Levanger

Menn: Drammen, Elverum, Runar, Follo, Arendal, BSK/NIF, Fyllingen, og enten Haslum/Stord

TV2sport sendeskjema: - 2 kvartfinaler (tidspunkt ikke gitt) - 4 semifinaler (1300 - 1700 kvinner og 1500 - 1900 menn) - Bronsefinaler (0900 kvinner og 1045 - menn)

TV2 sendeskjema: - Finaler (1245 - kvinner og 1445 - menn)

Lykke til :)

1
78 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

RedOne8

For håpe man finner enn annen hall når Elverum kommer.

Sist gang slapp ikke Taiga'n inn i hallen, da arrangøren prioterte hjemmepublikum først. Man kom inn til slutt og fikk en plass som er værre enn forholdene som Karius og Baktus i Kongo har. Og nå kan det komme enda mere supporter fra Elverum.

2

stian_3

Follo – Runar: tipper Runar vinner sammenlagt og går til semifinalen.

Stord – ØIF Arendal: ser på dette som spennende oppgjør. er Arendal fornøyd med sesongen, eller greier de å holde motivasjonen oppe. stord skuffet litt i år, og har som vanlig opplevd en sesong med mye turbulens. tapte finalen i fjor.

Fyllingen – Drammen: drammen spilte de to siste seriekampene på sluregir. fyllingen har skuffet, og tror drammen tar dette. er nok gira på å nå sluttspillet på hjemmebane. er i tillegg norges beste lag.

BSK/ NIF – Elverum elverum skal ta dette over to oppgjør. har vært fantastiske i de siste seriekampene. Bækkelaget er årets store overaskelse, men de skal ikke være sterke nok over to kamper.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...