Håndball

Donkeyboy

NM Regionslag

NM for Regionslag spilles i helgen.

Sted: Trømsø

Klasse: G/J 17 (spillere født i 1993)

Merkelig av NHF å legge et arrangement for junior i Tromsø, kan umulig være særlig bra økonomisk. Men bra for håndballens utbredelse i det norske land - jo kanskje.

Uansett, gruppespillet er ferdiggjort og det er SørVest, Øst og Sør som skiller seg ut og er i semifinalen i både jente- og gutteklassen, i tillegg til Midt-Norge på jentesiden.

Semifinaler:

Jenter: Vest - Midt-Norge

Øst 1 - SørVest

Gutter: SørVest - Sør

Vest - Øst 1

Favoritter hos gutta er vel SørVest med SIFs G93 som har vunnet samtlige klasser i PWcup. (Sturle Erland spiller på Viking HK, men har vært med å vinne alle årene i PW)

Hos jentene er vel Øst 1 favoritter, sammen med Vest? Hvorfor er ikke Marie Henriksen med for Midt-Norge?

1
5 svar

Marie Henriksen tror jeg ikke er med på grunn av den totale belastningen hennes. Det har vært en lang debatt igjennom både denne vinteren og forrige sesong om rovdrift på unge talenter i såvel adressa som andre fora her oppe i Trondheim. Regionsnm er vel strengt tatt bare en forlengelse av kartleggingsprosessen og forberedelsene mot å bli landslagspillere. I så måte er det fornuftig å la en del talenter slippe denne turneringa selv om det selvfølgelig er morsomt å se landets beste 17 - åringer spille god håndball. Tror likevel at det er rett å gjøre det slik. Kanskje burde flere hvile og la andre få sjansen til å vise seg fram?

Håper du tar feil angående guttene til RMN men frykter at du får rett (ingen semi). Vis oss at vi tar feil gutter. Lykke til alle som skal spille.

1
DRMFinnski Marie Henriksen tror jeg ikke er med på grunn av den totale belastningen hennes. Det har vært en lang debatt igjennom både denne vinteren og forrige sesong om rovdrift på unge tale...

Håper du tar feil angående guttene til RMN men frykter at du får rett (ingen semi). Vis oss at vi tar feil gutter.

Semifinalene er sakset og klippet fra handball.no ;)

Finalen i gutteklassen blir forøvrig: SørVest - Øst 1

Enig med det du skriver om rådrift, men husker selv da jeg spilte regions-NM, da var de fleste stjerner fra alle eliteserieklubber med. Var ekstra kjekt å slå disse lagene da ;)

1

Oioi ser at det ble en dobbel pannebrist i morges. I blodtåka innbilte jeg meg at det var lørdagsmorgen og at kampene ikke var spillt enda. Litt flaut men pytt pytt.

1

Norsk håndball sin visjon: "Håndball for alle" I den forbindelse er det helt avgjørende at viktige håndballarrangement ikke bare skjer i østlandsområdet. At Tromsø fikk NM for regionlag bidrar til å spre håndballsporten, og ikke minst er det sundt for sørnorsk ungdom å se andre steder i Norge. I tillegg er det fint at de som er vant til å ta trikken til trening og kamp, får oppleve en skikkelig god reise.

1
Laster...