Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Karl Erik Bøhn rammet av blodkreft

Karl Erik Bøhn er blitt rammet av akutt leukemi. God bedring.

http://www.tv2.no/sport/handball/karl-erik-boehn-rammet-av-blodkreft-3982673.html

1
109 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Nr-11

Det er selvsagt trist, men ikke noe mer trist å tragisk for han og hans nærmeste enn for alle andre som og blir rammet av dette, de får ikke sympatitråd på nettet. Vi skal huske på alle som blir rammet av slike ting.

3

Barbarez9

[Slettet]

4

Nr-11

Skam? Fordi man skal tenke på alle som blir rammet og ikke bare en person?

1

BathoryViking

Da dette er Nr-11 er nok det litt mye å håpe på. Ett av VGD's største troll.

1

notlob

Det er selvsagt trist, men ikke noe mer trist å tragisk for han og hans nærmeste enn for alle andre som og blir rammet av dette,

Det er selvsagt ikke noe mer trist for ham enn for andre - noe du da også kan lese i intervjuet med ham. Men hva er det egentlig du og et par andre i denne tråden har problem med å forstå? Dette er et hånballforum, og da er det faktisk ganske naturlig at noe slikt alvorlig også blir diskutert.

Helt utrolig at det går an.

1

Nat

Du syns en slik kommentar passer?

Selv om man har medfølelse for denne personen som står frem med en slik forferdelig nyhet, så betyr ikke det at man ikke har medfølelse for andre i lignende situasjon.

Faktisk kan det være slik at de personer som står frem offentlig får satt fokus på saken som kan være med å hjelpe andre i lignende situasjon.

1

StevenPatrick

Ganske skremmende at man ikke kan respektere en døende mann, men føler et behov for å være "tøff" på hans bekostning. En trist nyhet å få inn i jula, og en fryktelig beskjed for ham selv og hans nærmeste. De har alle min inderlige og ektefølte sympati.

2

smalsak

De har alle min inderlige og ektefølte sympati.

håper den sympatien gjelder for alle de andre som ble diagnostisert med uhelbredelige dødelige sykdommer i dag og ellers. det er mange. mange.

1

StevenPatrick

Det gjør den, men denne tråden handler ikke om alle de andre.

1

deleted3041664

Eg tenkjer at det er flott at dykk to troll har funne kvarandre.

1

GloryGlory23

For en optimisme og vinnervilje den mannen har. Tragisk og synd at han går bort om ikke så altfor lenge... Håper bare han får noen fine siste måneder/uker.

2

TrulsArne

Helvete Karl Erik!

Du er en mann alle må se opp til, dette er noe av det sterkeste jeg har lest og hørt. Du er en fantastisk mann, som mange kan lære utrolig mye av. Jeg håper du kommer ut av dette helvetet. For du fortjener lys i enden av tunnelen. Du var så lykkelig da du tok Ungarn til bronse i Em. Du var en folkehelt, og du så fram til den neste perioden som landslagssjef. Så rammer denne sykdommen deg, man unner ikke sin verste fiende som noe i det hele tatt ligner på dette. Hvis jeg får se deg i VM, så vil jeg seriøst heie på Ungarn i en eventuell kamp mot Norge.

Du har måte ta i mot skittkasting fra Larvik, og du har kjempet en viktig kamp mot forbundet, og i saken mot Heidi Løke, alle disse kampene har du vunnet.

Og dette har vært din desidert tøffeste kamp til nå, men jeg synes du leder til Pause!

Stå på videre Karl Erik Bøhn, ønsker deg alt godt!

2

snkz

Hvil i fred du tapre og sterke menneske!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...