Nye VGD er lansert! Mer informasjon

2. divisjon kvinner 2013-14

Samletråd.

Om Nærbø på Jæren, som bl.a. har vært heldig å få en bra litauisk venstreving.

Fjellhammer satser hardt på raskt opprykk fra avd. 1 med bl.a. Mari Hegna, som nevnt i overgangstråden.

Den andre nedrykkeren fra Region Øst, HK Rygge, virker å ha og ha hatt en viss lekkasje av 17-åringer til Skogstrand o.a. De skyver tydeligvis ressursene over mot trenersida og egenrekruttering til seniorlaga, og har bl.a. engasjert én trener for både senior og J18 som er assosiert med utvikling av unge spillere.

Lunner, som viste seg å bli tynt besatt forrige sesong, fortsetter å miste viktige spillere etter å ha berga plassen (hadde vært bedre med kontrollert nedrykk?). Bl.a. har Vestli signert ei som t.o.m. fortsatt skal gå et år på skole på Lunner og pendle (det er rett nok ikke bellangt langs Riksveg 4, men må være surt for Lunner).

1
75 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

helge65

I avd. 1 rykker Rygge, Asker og Lunner ned.

Gjøvik kommer ned fra 1. divisjon.

Om Fjellhammer slår Molde i formiddag, rykker både Oppsal 2, Ullern og Grue/Kongsvinger opp fra 3. divisjon. Ullern greide til slutt å klemme seg så vidt forbi Njård 2.

Om Fjellhammer taper, må de tre nevnte avdelingsvinnerne i 3. divisjon ut i kvalifisering mot hverandre om to plasser.

Den stipla linja i andredivisjonstabellen betyr ikke noe nå.

1

helge65

OK, det er tydeligvis litt annerledes enn jeg sa: Det er tre plasser å spille om i kvalifiseringa for 2. divisjon avd. 1, og dårligst plasserte lag i 2. div. over nedrykk skal også være med. Dessuten er det toer Ull/Kisa som skal delta fra 3. div. avd 3. Det blir da Skogstrand, Ull/Kisa, Ullern og Oppsal 2, og de skal møtes i Jessheimhallen (hjemmehallen til Ull/Kisa) 3. og 4. mai.

1

helge65

Det blir da Skogstrand, Ull/Kisa, Ullern og Oppsal 2, og de skal møtes i Jessheimhallen (hjemmehallen til Ull/Kisa) 3. og 4. mai.

Og det blei Skogstrand, Ullern og Oppsal 2 som skal spille i avd. 1 neste sesong. Ull/Kisa klart sist i turneringa.

1

helge65

handball.no:

Forslaget til ny modell for 2. divisjon ble behandlet i Forbundsrådet fredag 14. mars 2014. Behandlingen endte med vedtak om utsettelse av saken til 15. juni 2014.

Forbundsrådet ba utvalget som har jobbet frem innstillingen, om en mer detaljert analyse av økonomien i ny modell, samt konsekvenser rundt plassering av 2. lag i divisjonssystemet. Dette vil foreligge til møte i juni.

Innføring av eventuell ny modell for 2. divisjon allerede fra og med sesongen 2015/2016 vil kreve at fristen for partnerklubbsamarbeid for sesongen 2014/2015 utvides for aktuelle klubber.

Dette vil Forbundsrådet hensynta i forbindelse med sin behandling av saken i juni.

1

helge65

Vestli-trener Tommy Skjelstad til Akers Avis Groruddalen:

-- Dessverre har det blitt slik at det er mer stas å sitte på benken for rekruttlagene til eliteserielagene enn å spille A-lagshåndball. Et annet problem er at unge, talentfulle håndballspillere ofte er helt utslitt og utbrent fordi noen forsøker å vinne alt som juniorer.

1

helge65

Treneren til Vestli til Akers Avis Groruddalen: "Vi vurderer hvem vi skal ha med oss neste år nå. Det er helt sikkert at de som har dårlige holdninger i motgang ikke får være med videre".

I bunnstriden i avd. 1 har det ellers kke gått helt som jeg antyda... Rimelig tett er det, iallfall, men de tre som ligger under streken nå, har alle innhanka veteraner med og uten spesialavtaler som viktige innslag i stallen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...