Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det ingen interesse for herrehåndball her på vgd?

Mitt tabelltips: 1. Elverum 2. Arendal 3. Haslum 4. Runar 5. Stord 6. Drammen 7. Fyllingen 8. Bodø 9. Follo 10. BSK 11. Nøtterøy 12. Falk

"Bingoligaen" er svært open, hvordan tror dere den ender? Forsvarer Elverum tittelen, tar Haslum revansje, eller blir det ett annet lag som vinner?

1
45 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Baron

Skal ikke kastes maling enda:) mange kamper igjen, men for at lag som var tippet av mange på medaljeplass har ikke spillet vært godt nok enda.. Vanskelige kamper borte mot Stord og Runar før Haslum hjemme. Man må ha poeng i helst to av de tre kampene for å ikke komme helt skjevt ut.

2

ElPajero

Svært ampert etter ØIF Arendal-BSK og en stygg sak fra Kenny Ekman.

Svakt av dommeren å ikke se den, men håper virkelig forbundet gir Ekman en skikkelig straff i etterkant.. Er vel ikke første gang han er innblandet i slike ting

1

madabj

Komikveld kan man kalle håndballforbundets jobb. Seriefinalen for de ekte gladiatorene er satt i bakleksa for en totalt uinteresant kvalikk for damer! Forstå det den som kan.

Forøvrig har Mamelung og Haslum harva over Elverum så langt 19-11 rett før pause!

1

madabj

Tja, hva skal man si ? Vi går imot en av tidenes seriefinaler og ingen her inne bryr seg en dri......!!! ??? Ingen innlegg om herreserien på flere mnd :(

Hvem vinner imorgen ? Haslum med kraft via giganten Mamelund ? Elverum med kløkt via landslagsjef Berge ?

Utgangspunktet er ihvertfall at Haslum har hjemmefordel, Elverum har fordelen med at de vinner med uavgjort.

Noen der ute med innspill og spådommer på hvordan dette ender i morgen kveld ?

1

Biff_Byford

Tja, hva skal man si ? Vi går imot en av tidenes seriefinaler og ingen her inne bryr seg en dri......!!! ??? Ingen innlegg om herreserien på flere mnd :(

Tenkte det samme, liten interesse (tar skylda litt for det selv også, lite håndball på meg også her på VGD). Men utrolig at det fenger så lite. Og at kanmpen ikke sendes på Zebra eller noe i den dur. Anyway, Haslum vinner dette desverre, grattis til de. Kudos til Elverum etter en dårlig start på sesongen å komme seg på rett kurs att.

1

Deus72

En fantastisk kamp, der Mamelund fikk flere utvisningsminutter en scoringer, takket være en nærmest levende vegg i Morten Nergaard i Elverum målet! Så da får man håpe at Elverum fortsetter i dette sporet når dem skal møte Fyllingen borte til onsdag. Nok en tøff bortekamp. Men etter seier over Drammen og Runar borte og nå Haslum hjemme, så skal Fyllingen nok få kjørt seg hvis dem ikke er med fra start.

1

madabj

Morsomt og viktig for spenningen i serien at Elverum vant denne. Og Elverum har fått satt spillet sitt og presterer solid hver gang nå og henger trolig med helt til returoppgjøret slik at vi får en skikkelig finalekamp. Og Nergaard var god, men Mamelund hadde vel en av sine aller svakeste kamper her hjemme noen gang ?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...