Håndball

larvikognorge

Postligaen 02.10

Det spilles fire kamper i dag for kvinner, to av de er toppkamper.

Stabæk - Byåsen, kl 19:00 Storhamar - Tertnes, kl 19:00 Levanger - Glassverket, kl 18:00 Larvik HK - Vipers, kl 19:00

I tillegg ser man Håndball Xtra på TV2 Sport klokken 18:30

1
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Larvik HK - Vipers, kl 19:00

Tine Rustad Kristiansen gjør comeback, Lise Løke debuterer etter skulderskade og Anja Edin er tilbake etter lysketrøbbel!

1

Ser ut som Larvik stiller med toppet lag i dagens kamp mot Vipers.. Larsen, Leganger, Løke, Edin og Rustad Kristiansen er alle med :)

1

To kjappe av Silje Waade, og Byåsen leder 8-11. Stabæk presset til timeout.

1

Jeg liker ikke dette Håndball Ekstra. Hadde vært 100 ganger bedre med en hovedkamp. De sitter jo bare å snakker vas, og vi får se 20 sekunder fra hver kamp. UGH!

1

Pause i Bærum:

13-17 til Byåsen.

Banens gigant til nå: Silje Waade - storspilt i forsvar og banket inn fem mål for Byåsen. Også Marie Henriksen (4 mål) er tilbake i godt, gammel driv. Gode målvakter på begge lag, og hos Stabæk har Sanna Solberg (5 mål) og Karoline Næss imponert mest. Lite strekspill hos begge lag, men Jenny Grøtan har i det minste vært aktiv begge veier (2 mål, et gult kort og en 2 min.).

Byåsen har nok dette i sin hule hånd.

1

Slutt:

Levanger - Glassverket 13-17 (4-11).

Svak 2.omgang av Glassverket som taper omgangen 9-6. Ikke en medaljekandidat verdig dette resultatet. Glassverket fortsetter å skuffe.

1

Uff, blir bare trist av å se på Tonje Nøstvold. Bommer på det meste. Hele tiden. Holder ikke dette nivået lenger dessverre.

1

Er vel også betenkelig at Solberg slipper inn 38 mål idag.. høres jo meget meget svakt ut?

1

Etter hva Sanna Solberg har vist i Postenligaen i høst, og på landslaget i våres, og hva Linn Gossé har vist i både Postenligaen i lengre tid og på landslaget senest i Tsjekkia syns jeg uten tvil de begge fortjener en VM-plass. Camilla Herrem er etter min mening milevis unna disse to en god stund fortsatt (etter skaden).

2

Sluttresultatene:

Stabæk - Byåsen 27-38 Storhamar - Tertnes 22-20 (!) Larvik - Vipers 35-15

1
kibby Etter hva Sanna Solberg har vist i Postenligaen i høst, og på landslaget i våres, og hva Linn Gossé har vist i både Postenligaen i lengre tid og på landslaget senest i Tsjekkia syn...

Camilla Herrem er etter min mening milevis unna disse to en god stund fortsatt (etter skaden).

Heli Enig. Så kampen i går og Camilla var bare en skygge av seg selv.

Slik det ser ut nå er hun overhodet ikke en VM kandidat og dermed går plassen til Solberg og Gosse

1

Artig å se kampen mellom Storhamar og Tertnes. Var nesten litt "90-talls thriller" over dette her. Veldig gledelig at den norske serien er jevnere nå enn på flere år. Tror vi kan få mange gysere i år. (Med unntak av suverene Larvik)

1

Lignende innlegg

Laster...