Håndball

larvikognorge

EM kvalifisering: Romania - Norge

Norge møter Romania i dag (og på søndag) , kampen sendes på Viasat 4 i kveld. Det er første gang siden 2002 at Norge spiller kvalifiseringskamp til et mesterskap.

De som skal spille for Norge ser du her - Isabel Blanco og Anja Hammerseng- Edin har begge meldt frafall grunnet skader. Kamilla Sundmoen og Pernille Wibe er med i stedet.

Nora Mørk er tilbake på landslaget etter 3 år ute med skade. Blir spennende å se hvordan hun gjør det i dag.

1
67 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er litt skremmende hvordan jeg syns kvinnehåndball bare blir mer og mer kjedelig å se på...

1

11-10 til pause. Karo er den som har vært best fremover med 4 mål, Stine hadde også et par gode målgivende pasninger.

Forsvaret har vært bra, selv om det er noen glipp her og der!

1

Imponerede av Karo. Står som en bauta sammen med Molid i forsvaret og er hittil oppe i 5 scoringer. Nora Mørk virker overtent, noe som resulterer i litt mange feil.

2

Herlig at Karo setter den siste avgjørende, som så mange ganger før. Norges beste idag iallefall.

1

På høyresiden er det vel nesten litt bankers at Nora Mørk og Linn-Kristin Riegelhuth Koren blir med. De bidro godt til seieren i kvelden kamp. Nora ble litt het i toppen til tider, men som hun sier selv det blir fort sånn når du ikke har spilt en landskamp på 3 år. Hun fikk mye tillit i kveld og selv om ikke alt gikk på skinner så gjorde hun mye bra også.

Linn Sulland fikk spille et kvarter, rakk å bomme to ganger og puttet et mål (som keeperen fort kunne ha tatt..). Maja Jakobsen ble sittende på benken hele kampen. Blir spennende å se hvordan Stine Skogrand gjør det på rekruttlandslaget. Håper hun får en VM plass istedet for Maja. Linn blir nok med til Serbia uansett, men fortsetter hun som nå så blir det nok mye tid på benken. Hun fikk ikke prøve seg fra straffemerket en gang, Nora har vel gått foran i køen!?

1

Romania - Norge 23-25. Her var det jammen mye grums.

Nora Mørk gjør fantastiske ting i sitt comeback, og det skorter ikke på verken innsats eller vilje. MEN, hun gjør ALTFOR mange juniorfeil i kritiske tidspunkt i kampen. Dette gjør hun ikke lenger i Larvik, så vi får skylde på comebacknerver. For en Nora i form er en fantastisk spiller med stor S.

Linn Sulland og Ida Alstad (angrep) gjør en fantasiløs kamp, og Sulland fortjener ærlig talt ikke lenger en plass på dette laget. Til det er hun altfor svak, og har vært stabilt dårlig i lang, lang tid nå. Sorry. Maja Jakobsen og Stine Skogrand har begge levert langt bedre enn Sulland i Postenligaen så langt i år.

Karoline Dyhre Breivang spiller en av sine aller beste angrepskamper på mange, mange år. MEN, i forsvar er hun helt forferdelig. Glipper og blir rundspilt gang på gang på plassen (høyre toer) hun tidvis har storspilt i gull etter gullmesterskap. Her viser hun store og tydelige svakheter, og er ikke lenger den forsvarsspilleren hun en gang var.

Linn Gossé og Sanna Solberg spiller begge helt forferdelig i angrep, og Camilla Herrem trenger knapt nok å være på banen på rekruttlaget for å kjempe om en plass på dette laget. For så dårlige var Gossé og Solberg. MEN, Solberg tar til gjengjeld kraftig igjen i sitt returløp og i sitt forsvarsspill som toer. DER var Solberg fantastisk.

Mari Molid er faktisk Norges beste (!) i dag. I tillegg til tidvis STRÅLENDE forsvarsspill er hun med opp i angrep og holder trykket, og skaffer også en 2 min. på Romania. Soleklart Norges beste.

Stine Bredal Oftedal (angrep) og Veronica Kristiansen (forsvar) har gode rykk og perioder, men må tørre mer.

Katrine Lunde, var kanskje sammen med Sulland, Gossé og Solberg (angrep)/Breivang (forsvar) Norges aller svakeste. Pinlig på kantskudd (snur seg HVER gang selv om spilleren skyter fra død vinkel) og latterlig svak i 2.omgang. Silje Solberg hadde fortjent sjansen. Ja, hun redder et skudd på slutten, men du verden hvor passiv hun var på de 10 skuddene før det. Kari Aalvik Grimsbø, kjapp deg tilbake i form (trodde aldri jeg skulle uttale de ordene... Men Grimsbø var fantastisk i OL).

Heidi Løke og Linn-Kristin Riegelhuth Koren jobber begge jevnt og trutt gjennom hele kampen og var blant Norges beste. Koren hadde f.eks et helt par avgjørende pasninger inn til nettopp Løke i sluttfasen av kampen. Disse viser tydelig rutine i en ellers tynn og urutinert tropp.

Litt kjipt vi ikke fikk sett Kamilla Sundmoen på banen. Denne kampen tror jeg hadde passet henne utrolig godt. Håper vi får se henne på banen på søndag :)

PS: Godt med en kommentator (Gunnar Pettersen) som er ærlige på det svake spillet til klippekortspillerne Sulland, Breivang og Lunde. Rett skal være rett.

1
kibby Romania - Norge 23-25. Her var det jammen mye grums. Nora Mørk gjør fantastiske ting i sitt comeback, og det skorter ikke på verken innsats eller vilje. MEN, hun gjør ALTFOR mange...

Linn Gossé og Sanna Solberg spiller begge helt forferdelig i angrep, og Camilla Herrem trenger knapt nok å være på banen på rekruttlaget for å kjempe om en plass på dette laget. For så dårlige var Gossé og Solberg. MEN, Solberg tar til gjengjeld kraftig igjen i sitt returløp og i sitt forsvarsspill som toer. DER var Solberg fantastisk.

Litt enig med deg at de ikke var gode i angrep, men begge ble faktisk tatt stygt flere ganger og skulle hatt minst 2 straffekast og rumensk utvisning. Enig at Solberg var veldig god i forsvar og sitt returløp. Hindret minst 3 kontringsmål, selv om hun fikk en helt feil idømt utvisning.

Laget er veldig avhengig av en god toer så lenge Stine B Oftedal er på banen i forsvar

2
larvikognorge Imponerende kamp av Karoline... vært Norge beste etter min mening. 6 mål fremover og god jobb bakover!

Imponerende kamp av Karoline... vært Norge beste etter min mening.

Ser du ga Sanna Solberg 3 og Katrine Lunde 6 på børsen i gårsdagens kamp. Burde vel strengt tatt vært motsatt? Solberg stod fantastisk i forsvar, og selv om hun spilte elendig i angrep var hun totalt sett MYE mye bedre enn f.eks Katrine Lunde (som faktisk var ganske svak).

1

Lignende innlegg

Laster...