Håndball

ElPajero

Dømmingen i Postenligaen

Jeg liker ikke å snakke om dette, men dømmingen i Postenligaen virker dårligere enn noen gang før. Flere av dommerparene i Postenligaen har absolutt ingenting der å gjøre, og det sier vel sitt når Togstad/Kristiansen er det høyest rangerte paret. Bak dem og kanskje Jørum/Stenhaugmo og Arntsen/Røen er det skremmende dårlig. Dommerne i Stord-Follo i går, Larsen/Johannessen hadde en oppførsel som i hvertfall ikke er en dommer verdig. Rønning/Baklie var et av parene man hadde tro på for noen år siden, men nå dømmer de totalt uten selvtillit (ref straffesituasjonen i DHK-Haslum) Nestaas/Bakksjø blåser i stykker nesten hver eneste kamp de har dømt denne sesongen.

Det er nesten ikke moro å se håndball lenger når dommerne er såpass i fokus. NHF har virkelig en jobb å gjøre med å få til gode dommerpar i årene som kommer. Talentene er gode, men det er langt mellom de.

3
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Enig!

Dommerne nå til dags evner ikke å kommunisere eller, akkurat som de frykter/innser at de gjør feil i mange situasjoner...

1

God avgjørelse fra dommerteamet i kampen mellom DHK og Elverum idag. Kan dissa kvinnfolka reglene i det hele tatt? Det BURDE jo være mulig å se at elverumspilleren lander i feltet rett foran trynet på dommerdama. Det er helt ufattelig dårlig dømming. Hadde ikke klart seg på nivået der gutter 7 år spiller..

1

Slik jeg har forstått av reglene så kan dommerne velge å overse tramp hvis den spilleren det gjelder ikke deltar aktivt eller er til hinder for andre spillere. Så da er det opptil hver enkelt å avgjøre hva som er riktig

2
Deus72 Slik jeg har forstått av reglene så kan dommerne velge å overse tramp hvis den spilleren det gjelder ikke deltar aktivt eller er til hinder for andre spillere. Så da er det opptil...

Deltar klart aktivt i spillet, og er ikke åpent for diskusjon. Dommere i Postenligaen har tidligere fått beskjed om at det skal blåses tramp på mislykkede flyverforsøk.

Det er aldri opp til hver enkelt hva man ønsker å blåse. Dommerene forholder seg til samme regelverk. Som regel kan man diskutere hva man oppfatter. Men her er det ikke tvil om at dommeren oppfatter situasjonen. For meg et under dersom dommersjefene ikke reagerer på denne overfor dommerparet.

1

Lignende innlegg

Laster...