Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Når skal forbundet ta til vettet å sparke denne mannen? Virker som Norge bare blir svakere og svakere under hans ledelse.

Nå har han sittet i 6 år, og ikke utrettet noe som helst.

Laguttaket og disponeringene hans underveis i dagens kamp mot Island sier vel alt. Nå er det vel på tide å kvitte seg med denne svenske overbetalte fjotten.. Makan til sullik!

3
52 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

MiaWallace

Tidligere landslagssjef Gunnar Pettersen steiler over at Robert Hedin mener han har gjort alt rett i et mesterskap der Norge røk rett ut før det hele startet.

Jeg tror man har en gedigen utfordring når man har en leder som etter å ha mislykkes i hovedrunden svarer at «jeg har gjort alt rett». Da hadde jeg som leder satt meg ned og stilt meg noen spørsmål som leder av norsk håndball. Jeg synes det gir grunn til ettertanke, sier Pettersen til TV 2 Sporten.

I Norges Håndballforbund varsler man nå en evaluering av mesterskapet. Like fullt er president Karl Arne Johannesen klar på at Robert Hedin skal være med videre.

Ingen i Norges Håndballforbund er sikker på - eller tror- at vi gjør alt riktig hele tiden. Dette var sagt fem minutter etter at han hadde en tapt en kamp som han definitivt hadde ønsket å vinne. Han mener ikke at han har gjort alt riktig i alt sitt arbeid, det er det ingen av oss i Norges Håndballforbund mener. Så det utsagnet må vi ta som noe som kom der og da, sier Johannesen til TV 2 Sporten.

Gunnar Pettersen mener utsagnet er nok til å vurdere Hedins framtid?

Det er jeg helt uenig i. Da tør jeg minne om at det er ingen landslagstrenere for herrer i norsk håndball som har jobbet så solid som Robert gjør nå, sier Johannesen.

--------------------------------------------------------------------------------------

For noen uttalelser av president Karl Arne Johannesen. Helt håpløst. Man kan sikkert si mye rart om Gunnar Pettersen, men her kommer GP med helt OK og konstruktiv kritikk av Hedins uttalelser og «taktikk» i EM (noe som er helt på sin plass). Håndballpresident Karl Arne Johannesen svarer på kritikken med et stygt sleivspark til Pettersen.

BTW, hva er poenget med å «evaluere» så voldsomt mye i ettertid, når de tydeligvis har gjort seg opp en mening og sitter med «fasiten» i hånda på hvordan de skal gjøre det videre etter EM?

http://www.tv2.no/2014/01/17/sport/handball/handball-em/5234327#.UuAQF4XKzIU

3

madabj

3

MiaWallace

God konstruktiv kritikk som Geir Oustorp kommer med. Gode poeng har han, men det får nok neppe noen betydning.

2

CockFosters

Jeg synes han er for kjekk til at han kan sparkes.

2

thewaterfall

Wilbek hadde vært en drøm! Men visst det blir norsk håper jeg på duoen Berge/Soblberg, hvor Berge har hovedansvaret med Solberg som assistent.

1

kibby

Støttes.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...