Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kampen skal egentlig sendes på TV2 Sport men der holder sjakken på enda. Hm!

Thea Mørk har røket korsbåndet? :( Herlig å ha Leganger tilbake i kamp! :)

1
29 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Joey_83

Krims keeper har vært god nå. Men Larvik skyter heller ikke gode skudd. Nå har jo Anja Hammerseng Edin mye av æren for det beviser nok en gang at hun ikke er noen klassespiller . Hennes bedre halvdel Gro Edin Hammerseng var heller ikke mye å skryte av. Var ok i forsvar noen minutter men du verden så treg hun har blitt i angrep. Trist å se en så god spiller spille så dårlig. Nesten trist å si det men håper hun legger opp etter denne sesongen.Linka gidder jeg ikke kommentere engang. OK kamp av Leganger svak til henne å være men har mange viktig redninger. Eneste som spilte bra var mørk å Kristiansen på kant.

3

kibby

Var ok i forsvar noen minutter men du verden så treg hun har blitt i angrep. Trist å se en så god spiller spille så dårlig. Nesten trist å si det men håper hun legger opp etter denne sesongen.Linka gidder jeg ikke kommentere engang.

Enig, men Gro vil ta to nye år. Spørs om det blir i Larvik.

1

MiaWallace

Det blir det nok.

Vi snakker om en klubb som har en snart 50 år gammel Lene Rantala på benken, samt en klubb som kommer til å legge til rette for et comeback til en snart 40 år gammel (konstant skadet) og gravid Tonje Larsen. Larsens siste gode håndballsesong, var vel i 2010/11, hvor hun spilte veldig godt for LHK og for fult (minus et svakt EM i 2010). Hun hadde sikkert noen få gode enkeltprestasjoner i CL i 2012/13 også, men tenk hva Larvik kunne fått ut av en ny/ung spiller i stedet. Larsen & Rantala har vært fantastiske for Larvik i en årrekke, men de er begge over middagshøyden nå. Blir nok ikke noe problem for Hammerseng å få noen nye år i Larvik (hun har vel levert i et par sesonger). Kommer nok sikkert til å få med seg "Edin-kravet" sitt inn i kontrakten sin nå også. Larviks mest latterlige signering på år og dag.

3

MiaWallace

Så kun 2. omg. av kampen i dag. BTW, dette er første kampen jeg har sett av Larvik siden våren 2012 (tror jeg). Etter en årrekke som stor fan av LHK (fra 90-tallet), mistet jeg fullstendig interessen for dem etter CL gullet i 2011 (det har ingen ting med KEB/Løke historien å gjøre, siden jeg sto på LHKs side i den saken), men en del fullstendig uinteressante spillersigneringer ødela lysten til å heie på dem. Hentingen av spillere som Anja Edin (kun pga av Gro Hammerseng) osv. zzzzz. Og i dag, et par år senere, har jeg vel neppe sett et svakere LHK lag. Himmel og hav for et elendig angrepsspill over hele linja. På høy tid å starte å bytte ut noen av klippekortspillerne sine nå, og bygge opp LHK på nytt. Svakeste CL kampen jeg har sett av dem (med tanke på motstand), noen sinne.

3

Felix_25

Svakeste CL kampen jeg har sett av dem (med tanke på motstand), noen sinne.

Synes kampen mot Budocnost i 2012(?!) var hakket værre hvor de tapte 13-23.

1

Joey_83

Kjære feiekost enig i at spillere har lov å ha dårlig dag. Men. Blir feil når du skryter å sier Leganger står fantastisk kamper når hun står middelmådig. Tror vi har til gode å høre du har sagt at Leganger står en dårlig kamp. Blir for dumt når du bruker et argument for Leganger å et helt annet argument for Edin. syntes du har mye fornuftig meninger ellers mens her er du litt vel ensporet.

2

feiekost

Blir for dumt når du bruker et argument for Leganger å et helt annet argument for Edin. syntes du har mye fornuftig meninger ellers mens her er du litt vel ensporet.

Jeg sa ikke at Leganger sto fantastisk i dag, men hun var heller ikke dårlig i dag. Hun bar litt preg av at hun har vært skadet, men det tok hun igjen på å levere viktige redninger og hadde en redningsprosent på 40 på den offisielle statistikken. Hun ville vært høyere opp om den offisielle statistikken hadde vært riktig. Leganger var god i 2. omgang.

Jeg er enig med MiaWallace om at signeringen av Anja Edin var spesiell. Jeg var heller ikke for at hun skulle til Larvik, men det som faktisk skjedde var Edin ble viktig for både Larvik og Norge. Larvik kom til Champions League finale og Norge kom til EM finale med en god Edin. I Champions League finalen ga hun Larvik fansen håp om at man kunne vinne. Hun er ikke feilfri og gjør til tider mye rart, men de periodene er få og kortere enn det de var før. Så hun er et bevis på at man kan forbedre seg og ta nivået.

Jeg er helt enig med MiaWallace om at Tonje Larsen og Lene Rantala kan gi seg nå. Larvik trenger å fornye seg. Leganger gir seg nok neste år.

1

Joey_83

Helt enig med deg MiaWallace Larvik har økonomi til å hente et par verdensklasse spillere å bygge opp nytt lag. Har jo mange spennde spillere i mørk tvillingene å Kristiansen å hasanic. Et par spillere fra egen juniorlag som jeg ikke kommer på i farten hva de heter. Irriterende å sitte å se på at Linka karro å sulland med fler får spilletid uansett. Dette har jo også negativ innvirkning på landslaget. Nå må det bli slutt med klippekort både på Larvik å landslaget

2

kibby

Nå må det bli slutt med klippekort både på Larvik å landslaget

Ja, vi får se etter evalueringen. Mange på damelandslaget som bør få seg en "vekker" nå.

1

feiekost

Leganger har vært god.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...