Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Larvik HK - Buducnost 1/3/2014

Ny kamp, nye muligheter for Larvik. Her trengs det seier, og aller helst med noen måls margin. 19-19 borte for 2 uker siden i en kamp som var imponerende av Larvik bakover, hvor Leganger stengte buret i perioder.

Håper på god stemning i Arena Larvik og at jentene drar i land en seier :)

1
13 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Felix_25

Eneste som får godkjent etter dagens kamp er Leganger. Nora Mørk gjør en del bra, og scorer en del. Men samtidig så gjør hun like mye dumt, om ikke mere.

2

feiekost

Enig der. Syns faktisk Gro Hammerseng gjør det ok også.

1

Felix_25

Ja, Gro står også til godkjent. Men hun MÅ slutte å gjøre den samme aksjonen 95% av tiden fremover. Hun går til høyre for å sette opp Mørk eller Sulland. Hun har et såpass godt skudd i lufta enda at hun kan gjøre det hun gjorde en gang i går mye mere. Gro setter som regel ballen helt klistret ned i hjørnet som gjør det svært vanskelig for keeperne å ta skuddene hennes.

Bra for Larvik, spesielt bakover, at Molid kommer til høsten. Men jeg skulle så gjerne sett at de fikk inn mere trussel inn fremover. Det er der problemet ligger.

1

madabj

Nora Mørk gjør en del bra, og scorer en del. Men samtidig så gjør hun like mye dumt, om ikke mere.

I enkelte kamper er hun i nærheten av "Lie Hansen" nivå i feilvurderinger og manglende forståelse av spillet!

1

Nat

Problemet til Larvik i e-cup er nok at de får ikke tilfredstillende motstand i norsk liga.

Ironisk nok, det som nesten er garanti for at de vil spille i europa er samme garanti for at de vil få problemer med å spille i europa.

1

Felix_25

Larvik har da vært suverene i serien i 10 år nå og samtidig hatt suksee i Europa så jeg tror ikke det største problemet ligger der.

1

feiekost

Enig. Problemet er skadene og graviditetene som er i troppen. Når Larvik har sine beste spillere tilgjengelig har de kommet langt. I 2011 vant de CL og i 2013 kom de til finalen.

1

Felix_25

Må da være nytt bunnivå fremover av Larvik. Aldri sett dem mere veike fremover. Dette er skremmende svakt over lang lang tid av jentene.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...