Håndball

Posmatros

OL-oppkjøring med Ulstein Cup

Med Romania, Spania og Frankrike som motstandere blir det helt sikkert solid motstand for Håndballjentene i turneringen i Ulsteinhallen i de viktige oppkjøringskampene før OL.

Kampene spilles slik:

Torsdag 21. juli:

Kl 1715 Frankrike-Spania

Kl 1930 Norge-Romania

Lørdag 23. juli:

Kl 1715 Romania-Frankrike

Kl 1930 Norge-Spania

Søndag 24. juli:

Kl 1545 Spania-Romania

Kl 1800 Norge-Frankrike

Samtidig sier en regelendring at vi kan ha med en 16. spiller. Den spilleren blir Marit Malm Frafjord. Det er en fordel for oss ettersom vi kun har Heidi Løke som strekspiller. Da er Marit med som reserve i Rio, sier Thorir til TV 2.

1
132 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Samtidig sier en regelendring at vi kan ha med en 16. spiller. Den spilleren blir Marit Malm Frafjord. Det er en fordel for oss ettersom vi kun har Heidi Løke som strekspiller. Da er Marit med som reserve i Rio, sier Thorir til TV 2.

Har kommentert dette nettopp i OL-tråden.

1

Kampene spilles slik:

Torsdag 21. juli:

Kl 1715 Frankrike-Spania

Kl 1930 Norge-Romania

Lørdag 23. juli:

Kl 1715 Romania-Frankrike

Kl 1930 Norge-Spania

Søndag 24. juli:

Kl 1545 Spania-Romania

Kl 1800 Norge-Frankrike

Sendes dette noe sted?

1

Spent på Norge nå.

Spesielt spent på formen til Linka som vi ikke har sett i en landskamp siden EM finalen i 2014 :)

1

Godt det er en oppkjøringskamp og to uker til OL.

Fryktelig svakt av Norge.

7-6 etter 23 minutter liksom, hva er det? Positivt forsvarsspill da, og Grimsbø har hevet seg etter en forferdelig start.

1

Hehe, grinete allerede, kibby? Det er en treningsturnering i juli, hvis du hadde forventet noe mer enn dette så må du justere litt. Synes forsvaret har vært ganske bra. En del dårlig avslutninger, ellers hadde vi ledet 12-7 nå.

1
Rockets_AA Hehe, grinete allerede, kibby? Det er en treningsturnering i juli, hvis du hadde forventet noe mer enn dette så må du justere litt. Synes forsvaret har vært ganske bra. En del dårl...

Det er en treningsturnering i juli, hvis du hadde forventet noe mer enn dette så må du justere litt.

Det er to uker til OL. Hadde forventet mer enn det.

Men det tok seg opp de siste minuttene.

Molid Norges beste frem til nå. Kristiansen og Mørk gjør også gode skudd, men roter også mye. Løke uvanlig blek.

1
kibby [sitat…] Det er to uker til OL. Hadde forventet mer enn det. Men det tok seg opp de siste minuttene. Molid Norges beste frem til nå. Kristiansen og Mørk gjør også gode skudd, men r...

Det er to uker til OL. Hadde forventet mer enn det.

Er vel godt over en måned siden sist kamp nå? De er nok stinne av trening med 2-3 økter om dagen og fullt fokus på det som skal skje om et par uker. Synes dette ser helt greit ut. Synd med Sulland da, både for hennes egen del og for laget, men det åpner for Frafjord inn. Blir overrasket om Thorir velger noen andre nå. Hatt det på magefølelsen lenge at Frafjord kom med til slutt.

1
Rockets_AA [sitat…] Er vel godt over en måned siden sist kamp nå? De er nok stinne av trening med 2-3 økter om dagen og fullt fokus på det som skal skje om et par uker. Synes dette ser helt g...

Synd med Sulland da, både for hennes egen del og for laget, men det åpner for Frafjord inn. Blir overrasket om Thorir velger noen andre nå. Hatt det på magefølelsen lenge at Frafjord kom med til slutt.

Enig og tragisk. Blir nok Frafjord. Noe så ufortjent i såfall.

3

Sindre Walstad. Haha!

Emilie Hegh Arntzen er vistnok en av de få som er født etter 1990 på det norske landslaget.

Bare hun, Mørk, Solberg, Oftedal, Kristiansen, Kurtovic og Molid da... Få det gitt.

2

Eneste født etter 1990. Walstad WTF?

Bredal Oftedal, Mørk, Kurtovic og Hegh Arntzen. I tillegg er Solberg, Kristiansen og Molid født I 1990.

1

Joda, men hadde hun kommet med på bekostning av noen jeg synes hadde vært bedre så skulle jeg reagert. Synes det er bra Norge stiller med de 14 beste de har. Selv om det er litt shady måte hun kom inn på i siste liten.

1
Rockets_AA Joda, men hadde hun kommet med på bekostning av noen jeg synes hadde vært bedre så skulle jeg reagert. Synes det er bra Norge stiller med de 14 beste de har. Selv om det er litt sh...

Synes det er bra Norge stiller med de 14 beste de har.

Problemet er jo at hun ikke en gang er i nærheten av nivået til de beste strekspillerne i Norge, minus Løke.

DERFOR er det sykt ufortjent. Syns ufattelig synd på Wibe, Brattset (den beste linjespilleren i norsk Grundligliga i år) og Ingstad som har vært på uttallige treningstimer med landslaget de siste årene. Frafjord har ikke noe å vise til. Shady ja, det kan du si. En liten skandale og et hån, vil jeg si. Og å si hun er den nestbeste vitner om en dårlig håndballforståelse av Hergeirsson. Dette kan ikke forsvares på en sportslig måte overhodet.

2

Hehe, ikke si at jeg har dårlig håndballforståelse da. Blir så dårlig stemning hvis jeg må begynne å svare deg med samme mynt. Edit: Du mente Thorir, ja. Den er grei.

Synes ingen av de du nevner har vist noe som tilsier olympisk nivå. Har sansen for Brattset og er vel hun som er nærmest, Wibe og Ingstad er langt unna, ennå. Frafjord har en 10 år landslagskarriere å vise til. Tidligere kaptein for laget og en enorm rutine. Hun er i tillegg en av våre bedre treere, og med så mange små og raske spillere på dette laget kan det komme godt med. Offensivt er det selvsagt ganske begrenset.

1

Lignende innlegg

Håndball BenteK Publisert

Samme som alltid

Dette er ikke noe nytt fra herrene. De har gjennom flere mesterskap skutt seg ut av mesterskapet med elendig skyting. Ser dessverre ikke ut til at de har bedret på dette nå heller. Total kollektiv kol...
5
0 svar
Laster...