Håndball

Posmatros

Norge - Angola [kamptråd] - OL

**** Tredje kamp, og vi møter turnerings sjokkbombe Angola **\

Kamp: Norge - Angola Gruppe: A Dag: Onsdag 10. august Klokka: 21.40 (norsk tid) TV: TV2 hovedkanalen Sted: Future Arena, Rio de Janeiro (12,000)

Norges kamper til nå i OL: Tap 28-31 for Brasil (gruppespillet) Seier 27-24 for Spania (gruppespillet)

Angolas kamper til nå i OL: Seier 23-19 for Romania (gruppespillet) Ny kamp mot Montenegro 02:50 som kan sees på TV 2 Sumo (gruppespillet)

Norges tropp: BruttotroppAngolas tropp: Bruttotropp

Norges vei til OL: Vinner av EM 2014/VM 2015

Angolas vei til OL: Vinner av afrikansk kvalifikasjonsturnering

Norges seeding i OL: Norge seedet i pulje 1 (av totalt 6)

Angolas seeding i OL: Angola seedet i pulje 6 (av totalt 6)

Beste resultat Norge: Nr. 1 - 2008, 2012

Beste resultat Angola: Nr. 7 - 1996

Forrige OL Norge: Norge ble nr. 1

Forrige OL Angola: Angola ble nr. 10

Norges møter mot Angola gjennom historien: 7 kamper, 7 seire, 0 uavgjort og 0 tap

Norges to siste kamper mot Angola: 23.11.07: Seier 26-17 02.12.07: Seier 32-26

Norges siste tap mot Angola: Aldri

Dette blir bra! :D

1
202 svar
kibby Solberg kom også på All Star Team allerede i sitt tredje mesterskap. Grimsbø presterte null og niks de seks første mesterskapene sine, før hun "endelig" slo igjennom i OL 2012, sek...

Helt enig. Silje Solberg har prestert mer og bedre enn Grimsbø på færre mesterskap. Grimsbø har et fantastisk mesterskap med OL 2012 og en god VM finale i 2015. Det er Grimsbø sine prestasjoner med landslaget. Silje Solberg har vært solid i alle sine mesterskap.

2

Det går an å meine at Lunde og Solberg er betre enn Grimsbø utan å meine at Grimsbø er ein dårleg keeper. Ho er ein veldig, veldig god keeper som er førstevalet i Gyør. Det seier litt om keepersituasjonen me står i.

Men ja - Lunde bør få tillit framover.

2

En solid gjennomkjøring av Norge. Med litt mer presisjon kunne vi scoret 40 mål. Det blir til tider litt mange feil og tullebom. MEN, det som virkelig er gledelig i dag er målvakt- og forsvarsspillet. Det virkelig gnistret av jentene i forsvar i dag, og på tross av svak motstand står Lunde en meget oppløftende kamp i mål. Norge er på vei til å finne formen igjen!

Kampfakta: Håndball-OL, gruppe A, 3.kamp: Norge- Angola 30-20 (16-8): Norge: Kari Aalvik Grimsbø, Katrine Lunde, - Mari Molid, Emilie Hegh Arntzen 4 (1), Veronica Kristiansen 3, Ida Alstad (1), Heidi Løke 3, Nora Mørk 8 (2), Stine Bredal Oftedal 2, Marit Malm Frafjord, Linn-Kristin R. Koren, Amanda Kurtovic 4, Camilla Herrem 2 og Sanna Solberg 3. Utv.: Norge 3, Angola 3 + rødt kort. 7m: Norge 4/5, Angola 4/6.

kibbys OL-børs: Kari Aalvik Grimsbø - Katrine Lunde 7 - BB Mari Molid - Emilie Hegh Arntzen 6 Veronica Kristiansen 5 Ida Alstad 4 Heidi Løke 5 Nora Mørk 7 Stine Bredal Oftedal 4 Marit Malm Frafjord 6 Linn-Kristin R. Koren 3 Amanda Kurtovic 5 Camilla Herrem 4 Sanna Solberg 6

2

Hva sier dere som slakta Thorir for uttaket av Frafjord nå? Vært god i to matcher nå og kan vise seg å bli en avgjørende forsvarsspiller for oss. Vil fortsatt bytte med Wibe eller Brattset?

2
Rockets_AA Frafjord er klasser bedre enn Brattset i forsvar og selv om sistnevnte er litt bedre i angrep, så kan det ikke være noe tvil om hva vi trenger mest for å vinne dette OL-gullet? Løk...

No går nok misnøya med Frafjord djupare enn som så. Ja - ho er ein veldig god forsvarspelar og fyller no den same rolla som ho gjorde tidlegare på landslaget. Det er vel og bra. I eit OL med ein så liten tropp er det òg ei fornuftig løysing.

Problemet her er at ho ikkje har vore med landslaget på lang, lang tid. Ho hadde meldt seg klår til OL rett før meisterskapet og kom på så måte ut av ingenting. Wibe, Brattset og Ingstad var spelarar som hadde vore med landslaget i lengre tid.

Det er nok ikkje det at ho ikkje isolert sett kan forsvare ei rolle i troppen, men det at ho rulla forbi alle konkurrentane utan vidare etter ei lang tid utan landslagspel. Det er veldig forståeleg at konkurrentane då vart skuffa og følte seg noko dårleg behandla. Spesielt med ein slik kommunikasjon.

I tillegg skal det seiast at sesongen hennar har ikkje vore all verda (offensivt vel å merke).

2
TheRedDevils Merker at jeg ikke er noe fan av spilleren Hege Arntsen. Kroppspråket under forrige timeout og endel rare baltap på banen er grunnen.

Emilie, ikke Hege ;-) Hun scoret nest flest mål i dag (sammen med Kurtovic), synes hun ble bedre og bedre etter hvert som hun fikk tillit. Det er viktig å få i gang alle spillerne.

Synes også Linka burde ha fått flere sjanser til å spille seg inn i dag, nå blir det bare noen minutter om gangen der hun ikke rekker stort før det er tilbake til benken.

2

Fin kamp i går. Synes alle bakspillerne leverte til godkjent pluss i angrepet. Jeg synes faktisk Oftedal gjorde en solid jobb i går. I angrepet virket hun rolig i hodet, og alle hadde en veldig disiplin med tanke på avtaler og systemer. Mørk gjorde en del feil i andre omgang, men ender som alltid solid i pluss. I forsvar var Frafjord, Løke og Kristiansen fabelaktig i første omgang. Det virker som de kommuniserte bra med hverandre, og ikke minst med Lunde som ofte hadde et enkelt valg av hjørne. Lunde skal også ha kred for flere 100%-redninger.

Kurtovic løfter seg, det er supert. Linka fortsetter å slite, og utpeker seg etterhvert som den soleklare feiluttakelsen. Synd at en sånn klassespiller må slite seg gjennom et mesterskap i så åpenbart dårlig kampform.

Synes det er ganske imponerende å spille Angola så dårlig som de var i første omgang. I andre omgang, og i alle andre omganger så langt i mesterskapet, har de vært gode. De er i ferd med å ta det endelige steget fra sjarmerende, gøyale og "wow, gode for å være afrikanske" til å bli et lag å regne med. Gøy! Håper inderlig de går til kvartfinale, men med en Neagu i gang kan det jo vippe Romanias vei.

2
the_Fishers Fin kamp i går. Synes alle bakspillerne leverte til godkjent pluss i angrepet. Jeg synes faktisk Oftedal gjorde en solid jobb i går. I angrepet virket hun rolig i hodet, og alle ha...

Kurtovic løfter seg, det er supert. Linka fortsetter å slite, og utpeker seg etterhvert som den soleklare feiluttakelsen. Synd at en sånn klassespiller må slite seg gjennom et mesterskap i så åpenbart dårlig kampform.

Er vel bare små justeringer som skal til før hun setter ballene i mål. Har tro på at hun slår tilbake ikveld :-)

2

Angola slo Romania så dette er ikke ett dårlig lag,håper det blir en kamp hvor jeg håper på masse utspill til kantene og innspill til strek da Angola ligger høyt på alle tre bakspillerne!

1

Norges to siste kamper mot Angola: 23.11.07: Seier 26-17 02.12.07: Seier 32-26

Norges to siste kamper mot Angola: 12.12.13: Seier 26-21 (gruppespillet i VM) 07.12.11: Seier 26-20 (gruppespillet i VM)

1

Lignende innlegg

Laster...