Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norge - Russland [kamptråd] - OL

*** Vi er i semifinalen, og vi møter ubeseirede Russland *** Kamp: Norge - Russland**** Semifinale Dag: Fredag 19. august Klokka: 01.30 (norsk tid) TV: TV2 hovedkanalen Sted: Future Arena, Rio de Janeiro (12,000)

**Norges kamper til nå i OL: Tap 28-31 for Brasil (gruppespillet) Seier 27-24 mot Spania (gruppespillet) Seier 30-20 mot Angola (gruppespillet) Seier 28-19 mot Montenegro (gruppespillet) Seier 28-27 mot Romania (gruppespillet) Seier 33-20 mot Sverige (kvartfinalen)

**Russlands kamper til nå i OL: Seier 30-25 mot Sør-Korea (gruppespillet) Seier 26-25 mot Frankrike (gruppespillet) Seier 36-34 mot Sverige (gruppespillet) Seier 35-29 mot Argentina (gruppespillet) Seier 38-34 mot Nederland (gruppespillet) Seier 31-27 mot Angola (kvartfinalen)

Norges tropp: Etter seks av seks kamperRusslands tropp: Etter seks av seks kamperNorges vei til OL: Vinner av EM 2014/VM 2015 Russlands vei til OL: Vinner av OL-kvalik, pulje 3

**Norges seeding i OL: Norge seedet i pulje 1 (av totalt 6)

**Russlands seeding i OL: Russland seedet i pulje 2 (av totalt 6)

**Beste resultat Norge: Nr.1 - 2008, 2012

**Beste resultat Russland: Nr.2 - 2008

**Forrige OL Norge: Norge ble nr.1

**Forrige OL Russland: Russland ble nr.8

Norges møter mot Russland gjennom historien:** 83 kamper, 36 seire, 7 uavgjort, 40 tap

Norges to siste kamper mot Russland:** 05.12.15: Tap 25-26 (gruppespillet VM) 26.11.15: Uavgjort 26-26 (Møbelringen Cup)

Norges siste seier over Russland: 25.07.15: Seier 27-23 (treningskamp)

Kom med tips, innspill, odds og andre ting som kan være interessant for tråden :)

Heia Heia! Satser på folk i hallene og god håndball!

2
674 svar

674 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

kibby

En helt fantastisk kamp. Russland har rett og slett et fantastisk lag.

Unner de virkelig OL-gull.

Anna Vyakhireva

3

Sarella

Russland har rett og slett et fantastisk lag.

Dummeste jeg har hørt, forbanne doplag som aldtri skulle vært her!

1

karamell

Er du russer?

1

MiaWallace

En helt fantastisk kamp. Russland har rett og slett et fantastisk lag.

Unner de virkelig OL-gull.

Enig. Selv vil jeg holde med Frankrike, men dette var fantastisk håndball av Russland. Norge var heller ikke dårlige.

1

kibby

Og det med to saltstøtter i mål og en svak linjespiller.

Heier virkelig på Russland i finalen på lørdag.

Og det snakkes mye om Russlands sterke individer; MEN de har INGEN spillere blant de topp 10 mestscorende i OL. Det er det kollektive Russland vi ser nå. Nettopp fordi de har stor bredde, lar mange få spilletid og mange som scorer mye mål til sammen.

1

Khalid

Herrem som bomma ja. Da blir det ingen Tore Tang fra Rio.

3

MiaWallace

Enig i kritikken av Kurtovic sitt forsvarspill, eller mangel på forsvarspill. Sett inn Linka, greit nok at hun mangler toppformen og skarpheten i angrep, men i forsvar er hun milevis bedre på sin kantposisjon, enn det Kurtovic og Mørk noen sinne har vært. De må tette igjen bakover og sette forsvaret.

3

kibby

Akkurat!

1

Rockets_AA

Hun har sikkert hatt en viktig rolle i gruppa selv om hun ikke har spilt så mye.

2

MiaWallace

Det vi isåfall være litt nytt. Håndball-Norge er lite og vi vet at Linka aldri har vært det naturlige samlingspunktet på landslaget, eller del av noe kapteins-team (noen sinne) heller. Skriver for all del ikke at hun er mislikt av sine medspillere (det er hun nok ikke på noen måte), men den type rolle som jeg tror du sikter til, er det vel spillere som Hammerseng, Sørlie-Lybekk, Hilmo, Larsen, Lunde-Borgersen (som kaptein), Dyhre Breivang, Snorroeggen, Malm Frajord og Bredal Oftedal (muligens også Løke & Lunde) som har hatt.

Uansett, Thorir må ha sett noe i henne og ønsket seg noe med hennes tilbakekomst på landslaget, dessverre slo det ikke positivt ut for landslaget som kom som regjerende OL mestere x2, Europamestere og Verdensmestere. Jeg henger på ingen måte ut Linka, liker henne. Synes bare hele situasjonen og prioriteringene rundt henne har vært merkelige i OL.

Skal ikke krisemaksimere dette tapet heller. Skrev før OL at for Norges del vil interessen for håndballjentene våre fint overleve uten et gull i Rio OL. Det mener jeg fortsatt. Det er egentlig bare bra for sporten at Russland kommer tilbake i fult slag, sammen med Frankrike. At Nederland biter seg fast i toppen og at land som Angola har bevist at de ikke er noe kasteball. Kan bli mange morsomme mesterskap i tidene fremover :-)

2

Posmatros

Beklager og måtte si det, men Silje Solberg skulle vært i troppen istedenfor Lunde. Grimsbø og Solberg tror jeg hadde vært bedre

2

MiaWallace

I etterpåklokskapens tegn kan det være mulig at du har rett i det. Av de "gamle comeback-spillerne" Linn-Kristin Riegelhuth (8 gull i perioden 2004-2014), Katrine Lunde (7 gull i perioden 2004-2012) og Marit Malm Frafjord (6 gull i perioden 2006-2012), så har det faktisk vært Malm Frafjord som har kommet best ut av det. (Hun som jeg var mest skeptisk til før OL). Linka har ikke riktig fått muligheten i OL og derfor forstår jeg ikke helt hvorfor Thorir valgte å ta med seg henne, i stedet for en ung fremadstormende spiller, siden Linka skulle varme benken igjennom hele OL. Denne erfaringen hadde en ung spiller vokst langt mer på, enn Linka som i OL er med på sitt 14. mesterskap. Det samme med Lunde også, kan hende Solberg hadde sulten og nivået som manglet litt. Men med fasiten på hvordan det har gått, er det jo greit å sitte å påpeke hva som kunne vært gjort annerledes.

4

Rockets_AA

Linka har ikke riktig fått muligheten i OL og derfor forstår jeg ikke helt hvorfor Thorir valgte å ta med seg henne, i stedet for en ung fremadstormende spiller, siden Linka skulle varme benken igjennom hele OL.

Det er jo en faktor som konsekvent blir undervurdert her på forumet og det er rutine. Thorir har helt klart vært ute etter å sette sammen et lag som kan komplementere hverandre på den fronten og med tanke på at vi har en såpass stor andel med debutanter så er det naturlig å ta med noen som har vært ute en vinterdag før. Riegelhuth, Lunde, Alstad og Frafjord er alle spillere som har tett sportslig konkurranse fra andre spillere, men hvis de hadde blitt vraket til fordel for yngre konkurrenter så ville det vært en særdeles urutinert gjeng som hadde reist til OL.

1

kibby

Linka har ikke riktig fått muligheten i OL og derfor forstår jeg ikke helt hvorfor Thorir valgte å ta med seg henne, i stedet for en ung fremadstormende spiller, siden Linka skulle varme benken igjennom hele OL. Denne erfaringen hadde en ung spiller vokst langt mer på, enn Linka som i OL er med på sitt 14. mesterskap.

Kunne ikke vært mer enig!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...