En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Håndball

kibby

Primo Tours Ligaen 2016/2017

Den danske eliteserien er snart i gang, og også denne sesongen har vi flere norske spillere i den danske eliteserien:

Hege Bakken Wahlquist (Team Tvis Holstebro), Siri Seglem (Viborg, ute i barsel), Emily Stang Sando, Vilde Ingstad og Ida Bjørndalen Karlsson (Team Esbjerg), Maja Jakobsen (Odense), Mari Molid og Martine Moen (Randers), Ine Karlsen Stangvik (København), Veronica Kristiansen (Midtjylland) og Stine Skogrand (Silkeborg-Voel KFUM).

Mer om den danske eliteserien kan finnes her.

1
62 svar

I fjor viste TV2 Play (http://play.tv2.dk/) masse god håndball (i tillegg til alt som går på ordinær TV2 og DR1), flere ganger i uken. Forhåpentligvis vil de gjøre det samme i år, da er et abonnement der virkelig verdt pengene! Det krever dessverre PC, da man må bruke Hola eller lignende for å skjule IP-adressen både ved opprettelse av abonnement og for å se. For litt ekstra cash kan man også se alle kampene i opptak. Anbefales, særlig nå som det er så mange norske kvalitetsspillere både i herre- og dameligaen.

2

Selv er jeg veldig, veldig spent på hva Stine Skogrand kan tilføre Silkeborg/Voel, og om det er tilstrekkelig for å sikre laget en plass i sluttspillet, og henne en plass på det norske EM-laget. Hun har visst allerede vist gode takter i treningskampper, og ligger an til å bli en stor profil. I tilfelle veldig kjekt å se for oss som har fulgt henne siden hun var Marthe Reinkind sin back-up i Tertnes.

Blir også interessant å følge om Veronica Kristiansen kan stabilisere seg, i OL viste hun tidvis hvilken glitrende spiller hun er.

2

Mari Molid har fått en flott start i Randers. Ble toppscorer med 7 mål forleden dag, da Randers gikk videre i den danske cupen.

2

Mange norske i aksjon i Danmark i dag. Molid og Moen med 5 mål hver mot nyopprykkede Skanderborg. I storoppgjøret Esbjerg-FCM spilte Veronica Kristiansen en glimrende kamp for FCM (som vant). Martina Thörn sto også bra. Det samme gjorde Sando for Esbjerg. Vilde Ingstad ikke på banen, hun stiller tydeligvis langt bak både Rikke Zachariassen og Ulrika Toft Hansen. Ida Karlsson Bjørndalen kommer seg ikke skikkelig tilbake etter fødsel, og gjør en nokså dårlig figur de minuttene hun får.

2

Som alltid nok en runde med kule kamper i Danmark. TV2 Sportskanalen viser oppgjøret mellom Holstebro og Randers med Bakken Wahlquist, Moen og Molid i aksjon. Veronica Kristiansen og Midtjylland må klare seg uten Stine Jørgensen, men bør klare seg greit mot Århus allikevel. Ringkøbing har spilt noen solide kamper i det siste, Esbjerg er i gang nå og bør vinne greit. De andre to kampene er Skanderborg-Nykøbing og Viborg-Silkeborg-Voel med Stine Skogrand i spissen. Jeg synes Skogrand viste gode takter i Golden League, skulle inderlig gjerne sett denne.

2

Full runde i Danmark i kveld, med noen "norske" oppgjør. Ine Stangvik står godt mot Veronica Kristiansen og co., men FCM vinner greit mot København. Kristiansen er god. Igjen. Har stabilisert seg. Team Esbjerg vinner greit mot et skadeskutt Holstebro. Ingstad scorer ett, Bakken Wahquist 4. Maja Jacobsen med beskjedne 2 mål i Odenses tap mot Viborg. Stine Skogrand scorer 7 spillemål mot Randers, og Silkeborg vinner med 12 (!). Molid med tre (to straffer), Martine Moen scorer fire. Ellers tar Skanderborg sin første seier mot Lars Rasmussens Ringkøbing, og Nykøbing Falster banker Aarhus.

2

Sluttspillet er i gang i Danmark, og Silkeborg/Voel imponerte stort ved å slå København i København. Stine Skogrand med enda en praktkamp: 7 mål, en bråte assists, bunnsolid i forsvar. Ine Karlsen Stangvik sto godt for hjemmelaget.

2
the_Fishers Mange norske i aksjon i Danmark i dag. Molid og Moen med 5 mål hver mot nyopprykkede Skanderborg. I storoppgjøret Esbjerg-FCM spilte Veronica Kristiansen en glimrende kamp for FCM...

Vilde Ingstad ikke på banen, hun stiller tydeligvis langt bak både Rikke Zachariassen og Ulrika Toft Hansen.

Hun var innpå noen få minutter. Ble plassert på venstrekanten og løp noen overganger, før det var ut på benken igjen ;)

Men er som du påpeker et stykke bak i rekke om strekplassen.

1

Stine Skogrand banens beste (scoret 8 mål, spilte både kant og bak) da Silkeborg-Voel tapte knepent for SK Aarhus.

1

Stine Skogrands Silkeborg taper for Ringkøbing. Skogrand med en haug med tekniske feil og skuddbom, og ett mål. Gode gamle Trine Troelsen fortsetter å bøtte innpå med mål, i dag ble det 10 igjen.

1

Martine Moen (delt) toppscorer med 5 mål (Molid scorte 4) for Randers i 22-28 tapet mot Viborg.

1

Lignende innlegg

Håndball Hansaguden Publisert

Håndball-EM

Det beste som kan skje i dag, er at Norge slår Danmark og at Kroatia slår Sverige. Og dersom jeg må velge så foretrekker jeg Svensk tap fremfor Norsk seier, selv om Norge da kanskje må møte Frankrike...
1
0 svar
Laster...