Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Veien til Spektrum 2016

...for nå nemlig NM-finalene tilbake i Oslo Spektrum!

De første rundene er allerede ferdigspilt.

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=366650#allmatches

1
52 svar

52 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

kibby

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=366650#allmatches

Skulle sjekke dagens resultater:

"Turneringen finnes ikke."

NHF imponerer igjen...

2

kibby

"Turneringen finnes ikke."

Herregud, nå viser den herreturneringen i stedet...

1

eldifius

Ja, de skal vel komme seg til spektrum de og?

Vært en del kamper på herresiden i dag. Falk videre uten å imponere nevneverdig.

1

Hatleking

Larvik leiar 12-11 til pause. Ein del kluss hjå begge lag. Boge Solås omgangens klårt beste spelar. Det blir spanande å sjå om ho kjem til å flytte på seg allereie etter denne sesongen, eller om ho blir i Tertnes. Ho er trass alt ung og ny. Tertnes er nok ikkje det verste laget å utvikle seg vidare i.

1

Felix_25

Og Larvik vant til slutt 24-19 etter at Tertnes yppet seg kraftig de første 45 minuttene. Ledet vel 17-15 en periode der også. Strålende kamp av Boge Solås som blir vel ei ettertraktet jente når det skal signeres i løpet av våren.

Linka fortsetter med sitt solide spill for Larvik. Satte vel alle straffene sine også (noe vi kunne hatt bruk for i EM). Marit Malm fortsetter også storspillet.

Men artig med en jevn og spennende finale!!

1

Joey

Det blir spanande å sjå om ho kjem til å flytte på seg allereie etter denne sesongen, eller om ho blir i Tertnes.

Hun har kontrakt med Tertnes også neste sesong og uttalte nylig til Bergensavisen at hun nok blir i klubben en stund til.

1

Elvlovise

Hun sa også til tv2: "Jeg blir nok værende en stund. Akkurat nå er jeg fristet til å ta noen titler med Tertnes, sier hun."

2

Elvlovise

Tv2 presterer å kun nevne Vipers-Larvik i sin sending, er ikke så viktig med de tre andre semifinalene som er spilt i dag tydeligvis

1

the_Fishers

Kurtovic spiller nok en knallomgang, denne gangen mot Vipers. Var uttaket det hun trengte for selvtilliten? Larvik leder med 5 til pause.

1

larvikognorge

Vinner 32-26. Amanda Kurtovic banens beste, 8 mål på 10 skudd. Godt å se henne i slag igjen!! Ser også at Marit Malm Frafjord har 7 mål på 7 forsøk. Har virkelig kommet seg etter comebacket på landslaget. Viktig for Norge i desember.

Linka imponerte ikke så mye i kveld. 2 mål på 6 forsøk..

1

the_Fishers

Har virkelig kommet seg

Ja, hun har gått fra helvete til himmel over natten. Jeg er imponert, og spiser lett mine kritiske ord hvis hun fortsetter sånn. Malm Frafjord er i ferd med å gjøre sin beste sesong på mange, mange år. Siden hun var i Viborg, minst.

Ellers puttet Sulland 9 mål. Imponerende det, etter langt skadeavbrekk og mot gamle lagvenninner. Viktig for Vipers å få en høyreback som virker - Nørstebø er rett og slett ikke god nok for tiden. Jeanette Kristiansen har heller ikke dagen (1/6)...

1

Elvlovise

Haslum-ØIF Arendal 12-11 til pause

1

Elvlovise

Haslum vinner 26-20

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...