larvikognorge Var avgjørende på slutten der, Larvik vinner 26-25!

Vi prøver igjen og satser på at alle gode ting er tre, for er tredje gangen jeg skriver det her nå. De to første gangene ble teksten borte i det jeg trykte "send inn"

Fantastisk 2.omgang av Storhamar i går, tøft og stå 3-3 mot Larvik hele veien, men som Senstad har uttalt er det den eneste muligheten deres. Bare så synd og utrolig surt og kjipt at det ikke holdt helt inn. Morsomt å være tilstede i Boligpartner Arena hvor det var 1224 tilskuere hvor gudsjelov de aller fleste heiet på Storhamar. Var litt redd for at dette skulle snu da man har sett dette tydelig ellers i landet, var "kun" rundt 30-40 som heiet på Larvik hvor over halvparten var fra Lillehammer...Men tyder på at de fleste her på Hedmarken har skjønt det ;)

Tine Stange og Amanda Kurtovic er fantastiske håndballspillere. Morsomt å se på Stange sitt tempo selv om høyden er der. Som Storhamarsupporter var det en nytelse å se at Elise Skinnehaugen terget den 10 år eldre og 15 cm høyere Stange i sitt forsvarsspill slik at Tine Stange selv gikk av banen i frustrasjon. Det var også merkbart at Larvik ikke er vandt til å ha et norsk lag så tett opp i knærne i slutten av en kamp og at de er vandt til å ha dommeravgjørelsene med seg, da Tor Oddvar Moen urutinert klarer å dra på seg et gult kort og en to minutter på under minuttet. Stange var også borte og pratet med dommerne etter kamp.

Dommerne var gode og gjorde absolutt ingen store feil. Noe småplukk her og der, men det gjaldt like mye begge veier. Ingen tvil om at Toft var en matchvinner på slutten. Ser Larvik har lagt ut sak om trekningen i dag, men har ikke stått noe som helst om gårsdagens cupkamp på deres facebooksider heller. Ikke har de lagt ut referat etter forrige møte med Storhamar, og skal vel noe til at de kommer med det nå også... Spørs om de ikke er no fan av at Storhamar gir de kamp ;) Dårlig av de at det er så lite om det, men slik er det nå.

Så ser man at det er muligheter for å tukte Larvik i år! Spennende.

2

NHF har et helt sjokkerende forhold til sitt eget produkt. Det virker som at de antar at ingen er interesserte.

Viking, med Linn Gossé og Stine Lund Andreassen, slo 2-divisjonsklubben Os 32-21.

1

Neste runde trekning endte slik:

KVINNER:

Stabæk-Tertnes

Storhamar-Larvik

Vipers-Fredrikstad/Halden

Glassverket- Viking TIF

Oppsal-Molde

Byåsen-Førde eller Fana-Byåsen

Levanger-Sola

Rælingen-Gjerpen

Storhamar har aldri vært heldig med denna trekninga, søren og. Jaja, blir da ihvertfall en folkefest på Hamar om ikke anna...Lurer på hva de er med hendene til NHF-folket å klare å trekke Storhamar på feil tidspunkt hver gang hahah ;)

Menn:

ØIF Arendal-Nærbø

Elverum-Bækkelaget

Kolstad-Bodø

Lillestrøm-Halden

Haslum-St.Halvard

FyllingenBergen-Sandnes

Drammen-Herulf Moss

Falk Horten-Sandefjord

1

Molde har slått ut Oppsal, 25-24..

Levanger - Sola 24-30 Stabæk - Tertnes 23-33 Fana - Byåsen 23-35 Rælingen - Gjerpen 34-22

1

Lignende innlegg

Laster...