Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norge - Danmark [kamptråd] - EM

*** Vi er i semifinalen, og vi møter vertsnasjonen Danmark ***

**Kamp: Norge - Danmark Semifinale Dag: Fredag 18.desember Klokka: 20.30 (norsk tid) TV: TV3 og Viaplay Sted: Jyske Bank Boxen, Herning (15,000)

Norges kamper til nå i EM: Seier 35-22 mot Polen Seier 42-23 mot Tyskland Seier 28-20 mot Romania Seier 32-25 mot Nederland Seier 36-25 mot Kroatia Seier 32-21 mot Ungarn

Danmarks kamper til nå i EM: Seier 30-23 mot Slovenia Seier 28-19 mot Montenegro Tap 20-23 for Frankrike Seier 24-22 mot Sverige Seier 34-24 mot Spania Seier 30-23 mot Russland

Norges tropp: Etter seks kamperDanmarks tropp: Etter seks kamperNorges vei til EM: Kvalifisert som opprinnelig vertsnasjon

Danmarks vei til EM: Kvalifisert som vertsnasjon

Norges seeding i EM: Norge seedet i pulje 2 (av totalt 4)

Danmarks seeding i EM: Danmark seedet i pulje 2 (av totalt 4)

Beste resultat Norge: Nr.1 - 1998, 2004, 2006, 2008, 2010, 2014, 2016

Beste resultat Danmark: Nr.1 - **1994, 1996, 2002**

Forrige EM Norge: Norge ble nr.5

Forrige EM Danmark: Danmark ble nr.8

Norges møter mot Danmark gjennom historien: 160 kamper, 78 seire, 14 uavgjort, 68 tapNorges to siste kamper mot Danmark: 26.11.20: Seier 29-26 (privatlandskamp) 25.11.20: Seier 27-25 (privatlandskamp)

Norges siste tap mot Danmark: 27.11.14: Tap 21-24 (Møbelringen Cup)

Kom med tips, innspill, odds og andre ting som kan være interessant for tråden.

Heia heia! Satser på god håndball på TV-skjermen :)

1
100 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Felix_25

Befriende å høre Boldsen være nådeløs mot disponeringen av Veronica Kristiansen. Hvorfor får hun spille så mye? Hvorfor sitter spiller som Breistøl og Hegh Arntzen når hun ikke fungerer? ELSKER at han kaller en spade for en spade.

4

Hatleking

Først og framst nok fordi ho passar i det hurtige, norske spelet. Det er nok lagt for lite til rette for dei andre typane, men det er nok iallfall ein rasjonell forklaring.

2

kibby

Enig. Virkelig en som tør å si det som det er. Kristiansen holder ikke nivået. Ei heller Herrem i forsvar. Og herlig at han etterlyser Skogrand som en ren venstrehendt høyreback. Elsker at han sa akkurat det.

Men heldigvis ser vi mer og mer til Reistad på bekostning av Kristiansen på venstrebacken. Bare synd hun skyves over på høyre når både Skogrand, Aune og Røsberg Jacobsen varmer benken. Vi har kanskje verdens beste høyreside med Mørk, Skogrand, Aune og Røsberg Jacobsen, men kun Mørk brukes i særlig stor grad. Trist.

2

Sportfreaken

VG-børsen (ekspertenes dom) dømmer Skogrand til vår dårligste. Fortjener sparken.

3

Duverden73

Synes det er så merkelig at Marit RJ som har hatt tidenes sesong, både i DK og CL er benkevarmer på landslaget. Hun storspiller for Esbjerg, men får aldri vist noe av det hun kan for Norge.

2

kibby

Ja, det er helt ufattelig. Med tanke på hvor lite både Solberg-Isaksen, Aune og spesielt Røsberg Jacobsen har spilt håper jeg den eneste grunnen til det er fordi de alle tre slet med skader rett i forkant av mesterskapet.

1

Greyjoy

Daniel Høglund er ett stykk kleint menneske. Jeg tror ikke på "engasjementet". Bredeli sier mye vas men tviler aldri på at han er genuint engasjert i det som skjer, selv om munnen ikke alltid kobler til hjernen før den setter i gang å prater.

2

Investor

Bredeli sier mye vas men tviler aldri på at han er genuint engasjert i det som skjer,

Savnet Bredeli i dag. Han ER den beste håndballkommentatoren i mine øyne. Akkurat som Arne Scheie var best i fotballstudio.

2

Sarella

Savnet Bredeli i dag. Han ER den beste håndballkommentatoren i mine øyne.

Bredeli har pasjon for sport, lager stemning, så helt enig med deg.

2

kibby

Kanskje for mannen i gata.

Men for oss håndballkyndige? Nei takk. GLEDER meg til Kjelling skal kommentere herre-VM.

1

kibby

*dobbel*

1

Felix_25

For en forvandling. Danskene skal virkelig ha for at de stresset oss. De hadde gjort hjemmeleksa.

Synes man bør ta seg av hatten egentlig for både Mørk og Lunde. Begge to, vært ute i lange tider, og møtt mye motgang, og reiser seg sånn. Oftedal også enorm i 2.omgang.

Sanna Solberg leverte. Gøy med Malm Frafjord fremover også. Løke, Breistøl, Hegh Arntzen, Røsberg Jacobsen kom vel ikke på banen.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...