Håndball

torr

Storseier til Nordstrand oxo..!!

"Godt spill gav seier 35-20

Det ble vist godtakter av Nordstrand i bortekampen mot Lunner i går. Etter litt famlende start i angrepspillet, fikk Nordstrand i gang sitt temposterke spill med kontringer og krysningsspill, og ledet 19-11 til pause. Etter hvilen fortsatte Nordstrand i samme sporet og kunne etterhvert benytte kampen til å teste ut offensive forsvarsvarianter. Alle spillerne meldte seg på og spesielt Monica Sandve var "outstanding" i sin offensive forsvarsrolle etterfulgt av ultraraske kontringer. Hun var også svært aktiv på overganger fra kantposisjon i etablert angrep. Krysningspillet gav også mange mål fra begge sider. Vibeke Nordli stod en praktkamp i mål og reddet 16 av 28 skudd. Hun ble erstattet av Jeanette Nilsen siste 25 minutter som også tettet godt igjen og reddet 8 av 16 skudd. Alle utespillere på Nordstrand ble målskorere. Monica Sandve (10), Erika Polozova (8), Kine Kristiansen (4), Cecilie Thorsteinsen (4), Unni Hinkel (3), Else-Marthe Sørlie Lybekk (2), Hæge Fagerhus (2), Randi Gustad (1) og Mari Hegna (1). "

Nordstrand vant som forventet :(

PS LARVIK RULER !!!

1
4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Venter på at Vibeke Nordli skal få prøve seg på landslaget. Jeg tror at hun og Katrine Lunde blir våre neste landslagskeepere når Leganger/Mørk gir seg.

1
torr Hva med Jøranli og hun i Bjørnar da ??

Ja, Lene Jøranli og Marianne Sundsbak er også to meget gode keepere!!

Kibby...som ventet på at Tonje Arnesen (NTG/Stabæk, Byåsen) og Randi Aasarød (Gjerpen, Byåsen) skulle få sjansen på landslaget når de var unge og lovende, slik som Lunde, Nordli, Jøranli og Sundsbak er nå...

Fasiten: Randi Aasarød 2 A-landskamper, Tonje Arnesen 0 A-landskamper!!

1

Lignende innlegg

Manchester

Nå ,må Soslkjær få orden på forsvaret!. Uavgjort er vel godt nok mot Tottenham. Det er på hjemmebane mot svakere lag, at Solskjærs blir for defensiv taktisk. Hvorfor spoler han ikke noen gang tilbake...
2
0 svar

Messi

Tror at Messi blir en fiasko utenfor Barca. Der er han tillatt lange pauser defensivt, og det går an å tvile på hans reelle utholdenhet på et nytt lag.
2
0 svar
Laster...