Håndball

kibby

Hvorfor kom Mia Hundvin med til EM?

Syns Kari-Mette Johansen (Larvik) har spilt mye bedre og fortjener i hvertfall en plass på landslaget.

Hundvin har klippekort og valset bare rett inn i EM-troppen etter fraværet fra OL i Sydney i 2000. Teit at Marit tolererer sånt. Hundvin har vært svak så langt på landslaget og Slagelse denne sesongen...

1
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er så enig!

Må snart bli slutt på disse "klippekortene" som Marit Breivik deler ut. Ingen tvil at Monica Sandve bør får starte på vingen,men akkurat nå er Kari Mette Johansen i mye bedre form enn Mia.Hun er jo en mye bedre kontringspiller.....superhurtig!

Dessuten har jo også Sørli og Hilmo klippekort....Både Larviks Monica Mehland og Trenes Hege k vikebø utfordrer dem mener nå jeg ......

1
zymelin Er så enig! Må snart bli slutt på disse "klippekortene" som Marit Breivik deler ut. Ingen tvil at Monica Sandve bør får starte på vingen,men akkurat nå er Kari Mette Johansen i mye...

Både Sørlie og Hilmo er knallgode strekspillere, og forsvarer vel strengt tatt EM-uttaket (mest pga at de er rutinerte). Men etter EM ønsker jeg meg Ane Brustuen og Hege Vikebø inn i landslagsvarmen. Tror de kan ta opp kampen (Hege har prøvd i flere år, men har vel aldri vært så god som det hun har vært nå i høst) mot Else Marthe og Elisabeth og skape litt konkurranse også om strekplassene på landslaget. Monica Meland er god, men tror ikke hun holder landslagsklasse.

1
Slide Jeg er veldig langt ifra Mia Hundvin fan, men når alternativet blir Kari Mette Johansen blir saken en litt annen.. Joda, hun har scoret en del mål i år.. Men altså.. Hun skaper jo...

Selv om jeg heller ikke har den helt store sansen for Mia Hundvin, er jeg veldig enig i det Slide skriver her. Hun er en helt annen spilletype enn de andre norske kantspillerne, og i og med at kantene involveres så lite i det norske spillet, kan det være greit med noen som tør å engasjere på egen hånd.

1
Freexone Heller en ren høyrekant enn Mia Hundvin! Norge klarer seg med Monica Sandve og poteten Birgitte Sættem på den kanten. Mia styrker ikke laget!

Den er jeg helt enig i.. Noen som vet om Birgitte spiller på venstrekanten i Larvik, eller er hun bare bak på banen? Uansett; hun viser at hun er god på kanten, og da hadde det vært mye bedre om hun kunne ha avlastet Monica sandve, og Gerd-Elin eller Ragnhild kunne fått Mias plass i troppen!

Hun fortjener forresten å bli pepet ut i Bergen...

1
angelina01 Norge har utrolig mangen gode linjespillere å velge mellom. Byåsens linjespiller ligger nok et godt stykke bak de andre kandidatene da hun er dårligere trent enn dem.

Thorir Hergeirsson sa under samlingen i Tromsø at det i en 16 manns(kvinners?) tropp i utgangspkt skal være dobbel dekning på hver plass. Og at i mesterskap er "flerposisjonsspillere (Sættem) viktige. Dessuten er Sættem grei å ha med fordi hun til daglig spiller sammen med Larsen, Nyberg, Olsson Rosenberg. Samspilte!

V.kant: Det hadde egentlig holdt med Sandve, Sættem, men Mia er jo allerede med. Vi skal da vel ikke ha tre rene venstrekanter ? Nei!

H.kant: Tuven,Hårsaker og til nød Sandve. Det betyr at Albert og Aamodt ikke lbir med.

Strek: Jeg ser INGEN seriøse utfordrere til Sørlie-Lybekk og Hilmo.

Mulig man nå bestemmer seg for bare to målvakter i og med at Mimi viser så høy klasse. Alternativet er å ta med Lunde for å gi henne mesterskapserfaring.

Bakspillerne. Der er det vel bare tvil om en plass. Lina, Katja, Gro, Tonje, er allerede tatt ut. Anette Hovid Johansen virker sikker hvis hun er skadefri. Jeg mener Kari Anne Henriksen må med fordi hun er litt utradisjonell i spillestilen og kan gi laget en ny dimensjon, spesielt mot offensive forsvar.

Synd forresten at Rokne tar pause...

1
JoesArbod Thorir Hergeirsson sa under samlingen i Tromsø at det i en 16 manns(kvinners?) tropp i utgangspkt skal være dobbel dekning på hver plass. Og at i mesterskap er "flerposisjonsspille...

Det virker som noen ikke vil ha med Mia fordi de ikke liker henne som person. Jeg syns også det blir pinlig når hun snakker halvt dansk på norsk tv og forsvarer Camillas nedrakking av Norge. Men prøv å overse det, og se heller på det hun utretter på banen. Hun er helt klart mer enn god nok for landslaget! Hun er en av få norske kantspillere som faktisk gjør noe på egenhånd ute på kanten. På den måten skaper hun mer plass til bakspillerne. Hun har også et veldig bra blikk når hun kommer innover på banen, og ser ofte streken. Hun er uredd og utradisjonell. Siden det virker som hun nå er i ferd med å komme i form, mener jeg at hun helt klart fortjener en plass i EM troppen. At Albert og Aamodt også hadde fortjent en plass er en annen sak.

1
kibby Derimot har heller ikke Sandve landslagsformen inne... Men på klubblaget har hun så langt overbevist stort i år. Det samme har dessverre ikke Mia gjort i Slagelse...

Vil vel si at Monica gjorde en meget god Scandinavian Open, der hun scoret henholdsvis 5,5,6 og 7 mål.. Grunnen til at hun gjorde det så dårlig i helga,var i følge henne selv at hun hadde gledet seg så mye til å spille på hjemmebane at hun rett og slett ikke fikk det til... Regner ikke med at Monica vil ha noen problemer med formen i EM.. Til det er hun vel egentlig for god..

1

Lignende innlegg

Manchester

Nå ,må Soslkjær få orden på forsvaret!. Uavgjort er vel godt nok mot Tottenham. Det er på hjemmebane mot svakere lag, at Solskjærs blir for defensiv taktisk. Hvorfor spoler han ikke noen gang tilbake...
2
0 svar

Messi

Tror at Messi blir en fiasko utenfor Barca. Der er han tillatt lange pauser defensivt, og det går an å tvile på hans reelle utholdenhet på et nytt lag.
2
0 svar
Laster...