Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tegn på stoffmisbruk eller migrene....?

En kvinnelig kollega av meg (25 år) som jeg jobber med har stort fravær, har jobba med henne i bare 5 mnd og vi har ennå til gode og se at hun klarer og fullføre en hel arbeidsuke uten fravær. Hun sier hun har migrene og får medisiner for det. Hun må ofte ta seg luftepause fordi hun sier hun er kvalm og svimmel.

Selvsagt er det fullt mulig og vi velger og tro at hun snakker sant! Det vi imidlertidig reagerer på er at hun er lett skjelven på hendene, sløv/tom i blikket og en litt sløv måte og snakke på! Hun er ellers veldig snill, men på oss virker hun veldig apatisk!

Understreker at jeg ikke er hennes arbeidsgiver, jeg ønsker kun og hjelpe henne om hun har problemer, ikke enkelt og nærme seg innpå et slikt tema. Er det noe her av det jeg har fortalt som minner om stoffmisbruk eller migrene?

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Bertz0r

Å bli apatisk når du har migrene og andre problemer, er en av kroppens måter å beskytte seg mot de store psykiske nedturene man kan få.

1

Ginger1

Alle symptomene du nevner kan stemme med migrene også.

1

dxmgirl

Uten å antyde noe kan hun jo faktisk ha depresjon eller andre psykiske problemer, slik at hun går på medisiner som medfører disse bivirkningene. Ikke sånt man prater så åpent om alltid. Jeg vet mange som sliter med feks skjelving på hendene og det at man er litt 'fjern' om man feks går på angstdempende. Ellers er jo mange plaget av migrene, og det blir man skikkelig sliten av.

----------------------------------------------------------------------- The world is watching the death of a girl

1

Smootie

Kanskje hu drikker eller no da? lett å få huepine av for mye alkohol og... Virker som hu er plaga av noe i allfall, men om det er bakrus eller migrene er ikke godt å si. Hvordan er hu på firmafester da?

1

VESTMAN

Smootie skrev: Kanskje hu drikker eller no da? lett å få huepine av for mye alkohol og... Virker som hu er plaga av noe i allfall, men om det er bakrus eller migrene er ikke godt å si. Hvordan er hu på firmafester da?

..........

Helt normalt forbruk av alkohol, av det jeg så i alle fall! Hun har spurt om forskudd på lønn en gang, hun var samen med en type som brukte opp alle pengene hennes, sa hun selv!

1

Lignende temaer

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Laster...