Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvor langt vil dere si det er sundt å gå? =) Altså, ca hvor langt å gå en dag, er godt å sunt for kroppen?

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

krogs

bare en halvtimes tid skal være sundt,men prøv og gå mest mulig. varier gjerne ved å ta en sykkeltur,joggetur eller andre treningsformer du liker...etterhvert som formen blir bedre kan du øke både tid og tempo=)

1

MrFreeze81

Som SuziSerken sier; 10 000 skritt -> ca. 5 km bør du minimum gå i løpet av en dag. Gjerne mer, og jeg anbefaler at man varierer underlag man går på. Skog og mark er ypperlig for hele kroppen.

PS: 1 trappetrinn kan omregnes til ca 1 m (2 skritt), for de spesielt interesserte og/eller de som "løper" mye i trapper i forbindelse med jobben =)

1

SuziSerken

10.000 skritt for dagen har jeg hørt skal være bra, men siden det er litt klønete å gå rundt å telle hele tiden, kan du skaffe deg et pedometer - en digital skritteller.

1

Panteren

rune89

Det å gå er kjempesunt, hvorfor ikke begynne med 3-4 km, dersom du er frisk ?

Vennlig hilsen Panteren

1

rune89

Okai, takk for svar =)

Jeg går ca en 4-5 km hver dag. Men dette er samme strekningen. Jeg har hatt kyssesyken, så kondisen er ikke helt på topp lenger, men jeg har planer om å begynne å jogge snart og =)

1

rune89

Hva er egentlig best av å gå i et litt små raskt tempo ( blir svett, sliten ) eller å sykle samme strektningen i passe normalt tempo, kansje litt sånn jeg blir litt svett å sliten av det og? =)

1

Lignende temaer

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Laster...