Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hårtap

Er 23 år og har begynt å få tydelige viker. Er ganske tynn i håret. Jeg kjenner ingen andre som har dette problemet, og det går litt utover selvtilliten min. Hadde jeg bare kjent en annen som hadde det slik, hadde det hjulpet mye. Men alle har masse hår. Folk klager over tykt hår, hva med tynt hår da, det er mye verre! Synes jeg ser ganske ille ut på bilder, og vet ikke om jeg skal la håret være slik det er, eller bare skalle av alt sammen.

Andre folk på samme alder som sliter med dette? Har dere gjort noe med det? Det er nok arvelig for min del, både søsken og far mistet hår i tidlig alder.

I tillegg har jeg kanskje sår hodebunn, har i hvert fall hvite prikker i håret, og kan skalle av hud fra hodebunnen. Har dette sammenheng med hårtapet?

1
7 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

fiskene

det finnes enkelte sprayer og diverse piller man kan bruke mot hårtap..hvor effektive de er, er en annen sak. vet de selger noe sprayopplegg på helsekostforretninger hvert fall.

å være skrelt kan være fint det og - for min del må gutta enten være skrelt eller ha hår til nedfor skuldra, hehe. kontrast.

1

Lignende temaer

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Laster...