Helse esc

Innlegg

Helse

Aneriel

Voldtekt

Dette er noe som skjer relativt ofte, og man ser fort at offrene "taper". De kommer ikke over traumen de har vært igjennon, og stenger seg inne i sin egen verden. Hvorfor er det slik i et land som Norge at offrene skal bli straffet? Og hvorfor får de ikke den hjelpen de trenger?

Er det noen andre som er enige med meg, eller er jeg helt på jordet her?

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Stoltenberg og Storberget mangler even til å sette seg inn i ofrenes lidelser.. jeg vet ikke hva den sykdommen heter, men det viser seg at den kun er smittsom blandt APene..

1

Hvorfor er det slik i et land som Norge at offrene skal bli straffet? Og hvorfor får de ikke den hjelpen de trenger?

Dette hører nok ikke helt hjemme på helseforumet. Psykologi-forumet er kanskje bedre egnet, med deltagere som har gode kunnskaper om temaet.

Min eneste kommentar er at jeg misliker slike kategoriske ytringer. Det fins et tilbud til voldtektsofre og mange kommer seg greit videre. Det er ikke slik at man bare ignorerer dem, men det er helt sikkert forskjell på hvor ressurssterk man er, og hvilket støtteapparat man har rundt seg.

Lykke til med diskusjonen på psykologi-forumet.

1

Lignende innlegg

Helse Script Publisert

Psykisk helse

Analogien mellom fysisk og psykisk helse og behandling holder ikke. Begrepene frisk og syk fungerer slett ikke på samme måte.
1
0 svar
Laster...