Helse esc

Innlegg

Helse

Bozzern

Betennelse og muskelsmerter pga databruk.

I april fikk jeg akutt betennelse i høyere håndledd. Det var værst i en uke, men gnagde lenge og gikk mer eller mindre bort etter en stund, helt til jeg begynte å kjenne det veldig i begge skuldrene.

Etter 3-4 akpunkturbehandlinger så holdt jeg meg rolig en uke og hadde helt utrolige smerter når jeg la meg i håndledd og skulder (betennelsen som leget seg?). Etter det var jeg helt fin en uke, men i stedet for å holde meg rolig enda lenger var jeg så dum at jeg brukte dataen i noen dager. Dette gjorde at jeg begynte å få veldig vondt i skulderbladene. Var hos kiropraktor 5 ganger. Ble bra noen dager, men kom tilbake igjen med en gang.

Dette var i Sommerferien. Prøvde å holde meg rolig i nesten hele August fram til skolestart i håp om at alt dette her skulle leges, men jeg må bruke data på skole hver dag og jeg er nå tilbake til start igjen.

Har dere noen tips? Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt dette her? Blir så bekymret når det har vart så lenge og er liksom redd for at det aldri kommer til å gå over heller. Det ødelegger egentlig alt for meg. Er så drittlei. Det er vel muskulaturen som må trenes opp, først og fremst? Har fått treningsprogram av fysioterapeut, men har ikke fått trent så mye enda.

HJELP!

- Gutt, 17

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har fått treningsprogram av fysioterapeut, men har ikke fått trent så mye enda.

Her ligger vel hele problemet ditt :) Gjør som fysioterapeuten sier, så kanskje du vil bli bedre med tiden.

2

Regner med at det er seneskjedebetennelse (gjerne kalt musesyke) vi her snakker om.

Som tidligere nevnt er det å følge fysioterapeutens treningsprogram noe du virkelig burde gjøre.

Det finnes også diverse remedier og teknikker for å unngå denne typen belastning, bla. skinner som senker belastningen på håndleddet og musematter med støtte. Egne mus og tastaturer, med en mer ergonomisk utforming. Men for noen blir problemet så stort at de ikke kan fortsette med den type arbeid der du bruker pc og mus mye.

1

Lignende innlegg

Laster...