Helse esc

Innlegg

Helse

Onkelskrue86

Vond skulder #¤%&#

Jeg har hatt vondt i ett punkt i armhulen i ca. 3 måneder. Også vondt å løfte armen over hodehøyde, men ellers så går de fleste bevegelser greit og smertefritt. Det virker også som om lymfeknutene til tider er forstørret. Snakket med en lege jeg kjenner som sa at hvis smertene ikke går over snart så må jeg ta MR av hele skulderen. Var hos min fastlege, han nektet imidlertid å henvise til MR, han sa det var kun for de som evt. skal opereres. Han mente fysioterapi var det beste, selv om han ikke kunne si hva som er problemet med skulderen, "vi kan ikke ha svar på alt" sa han.

Jeg synes dette var en dårlig lege, og elendig behandling, noen synspunkter ?

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg synes dette var en dårlig lege, og elendig behandling, noen synspunkter ?

Synes legen din høres ganske fornuftig ut, jeg. Han ba deg jo forsøke fysioterapi, og det er jo ikke så dumt forslag. Funker ikke fysio, vil det jo være naturlig å undersøke videre.

1

Jeg ble henvist til fysioterapeut i forkant av en operasjon av den kirurgen som skulle operere meg. Det ga faktisk såpass effekt at jeg kunne klart meg uten operasjonen, i hvert fall ett år eller noe. Så man skal ikke blåse av det forslaget!

1

Støtter fysioterapi- forslaget. Evt kan du i tillegg bestille en privattime for å ta MR. Men om du finner en bra fysioterapeut, så vil h*n kunne lokalisere problemet ganske fort og hjelpe deg med å trene bort/ behandle bort smertene.

1

Lignende innlegg

Laster...