Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg får ikke sove

Dette er blitt et problem for meg og min mann. Vi våkner stadig i 4- 5-tida og har vansker med å sove før etter flere timer igjen.

Vi har prøvd å gå en tur ute før vi legger oss. Vi har også prøvd en paracet på kvelden. Dette hjelper de første timene. Men ikke for hele natten. Og sovetabletter vil vi ikke begynne med.

Dette er selvsagt individuelt , men jeg lurer på om det er noen som har noen gode råd til oss.

Mvh Aasta.

1
46 svar

46 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

jonsalars

Har litt av same problemet. Pleier i så fall å eta lett frukost klokka 5 og sovnar ofte ei stund etterpå. Men sovnar ekstremt lett, så det er ikkje typisk. Sovna fort av Valerina Natt i stressperiodar, men veit ikkje om det er feil å bruka den seint på natt?

2

hensmichr

Jeg sliter også med å sove. Som andre her så våkner jeg av en eller annen grunn ofte etter 3-4 timer. Typisk ved 4-5 tiden.

Jeg har en taktikk som funker for meg. Og den er såpass merkelig at jeg blir ledd av. Men det funker.

Jeg ser på astronomi på laptopen i senga. (Jeg tuller ikke.) Av en eller annen grunn så slapper jeg av og sovner mens jeg ser på astronomidokumentarer. Jeg har alle 7 sesongene av "how the universe works" på pc`n. Jeg kan de første 6 sesongene nesten utenat. Det tar riktignok litt tid å lære dem utenat siden jeg stadig sovner...

Jeg vet at det der høres helt sprøtt ut. Men det funker for meg.

1

JOlsen

Jeg sover heller ikke. Går på 125 mg. Truxal og 7,5 mg. Zopiclone. Men det hjelper ikke. Har prøvd alt. Går også opp i vekt av medisinen. Jeg har hatt det slik i 35 år. Og nå er jeg utslitt. Sobril hjelper kanskje, men er skumle greier.

1

PapaSmurf

Jeg pleier å ligge å memorere lagoppstillinger i gamle fotballkamper. Hjelper hver gang.

1

JOlsen

Da tenker jeg på Leicester sin lagoppstilling mot Wolves i 1969. Der var det mange stjerner. Men søvnen uteblir dessverre.

1

JOlsen

Jeg har en erfaring at jeg kan godt sovne på sofaen, men får ikke sove i senga. Det er veldig rart, men slik er det. Går på Zopiclone for å få nattesøvn. Men den virker dårligere nå, må ha større dose. Så det er mulig å få sove men ikke om natten.

1

Lignende temaer

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Laster...