Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Smerter i muskulaturen

I de siste 3 ukene har jeg vært sykmeldt pga smerter i muskulaturen. Jeg får vondt nedover midja, rompa, og ut i høyrefoten når jeg forsøker å gå, jeg får vondt når jeg bøyer meg ned, og jeg får vondt når jeg skal reise meg opp, f.eks fra sengen. Jeg må holde fast i vinduskarmen og forsøke å dra meg opp. Og jeg har vondt i den ene skulderen, så jeg ikke får til ligge på den siden, eller løfte tungt med den armen.

Alt dette kom omtrent samtidig, og eneste som hadde skjedd forut var at vi hadde sittet mye stille i bil, og jeg hadde vært lite i bevegelse, noe jeg vanligvis er. Jeg har vært til legen to ganger, tatt blodprøve, og skal på RM på tirsdag, men frykter at de ikke finner så mye ut av det der. Jeg har søkt litt rundt på nett, og det er mange som kobler slike plager med stress og psykiske belastninger, men det føler jeg ikke passer på meg.

Er det noen som har vært borti lignende før, og har en ide til hva man bør gjøre for å bli bra igjen? Har forsøkt å gå litt og holde meg i bevegelse, og svømt litt i varmt vann.

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

finnur

Er det noen som har vært borti lignende før, og har en ide til hva man bør gjøre for å bli bra igjen? Har forsøkt å gå litt og holde meg i bevegelse, og svømt litt i var

Ischias muligens" MR av korsryggen kan vise prolaps!

1

jonarne

Tok MR på tirsdag, så det blir spennende å se om de kan gi noen svar. Føler selv at det er en betennelse i muskulaturen. Den har sittet i en måned nå.

1

Lignende temaer

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Laster...