Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vil ha forhuden tilbake..

Jeg ble født i Iran i en muslimsk familie som bestemte seg for å ta et valg for meg og min kropp ettersom jeg var en baby og ikke ennå hadde evnen til å gi de en slap og si at de ikke skulle røre forhuden min. Nå er jeg 19 og ikke religiøs, men er stuck med et evig merke som jeg ser på som en lemlestelse...

Jeg har sett litt på nettet og funnet ut at det finnes noen rare apparater som man skal henge på forhuden for å strekke den ut. Det skal ta veldig lang tid og jeg må gå me de konstant, så det er veldig lite aktuelt. Jeg ser også at det finnes operasjoner som kan restaurere forhuden, men finner ingenting om det på norske sider. Er det mulig å få en slik operasjon her? Blir det regnet som unødvendig kjønnet plastik operasjon som jeg må betale tusenvis for, eller dekker staten/helseforsikringen kostnadene?

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

sanila

Hvis jeg var deg , ville jeg overveie, om jeg ville la noen sy og rumstere med dine edlere dele , på grunn av utseende.

1

deleted314270

Hvorfor vil du ha forhud ? Riktignok er det fler og fler amerikanere som beholder forhuden , de mener at er man skapt med forhud så skal den beholdes. Å fjerne forhuden på små babyer har vel ingen annen begrunnelse enn fra diverse religioner.

Enkelte menn som i voksen alder har fjernet forhuden sier at de hadde mer følsomhet i penishodet før inngrepet.

1

venus10

Jeg vil ha forhud fordi det er meningen at man skal ha forhud.. føler meg ikke hel uten, hvertfall ikke når jeg ikke hadde en drid å si om valget om å få den fjernet.

1

sanila

Jeg er helt i mot at man skjære i folks kjønns organer, og forhåpentlig er det en del av de ting der er på retur i religionene.

Men nå er det så slikt, at det har du fått gjort.

Henger det at du så gjerne vil ha den tilbake, sammen med vil evt at måtte forklare seg for noen? Av og til stirre man seg blind på noe som ikke er vært at bekymre seg om.

Man kan sikkert gjøre slikt kosmetisk, men om det ville fungere som inn nature tviler jeg på.

1

return_of_drakkar

Jeg vil ha forhud

Det finnes løsninger. Men 100% som originalt blir det nok ikke.

her er en ok engelsk side om det. Her er en norsk side, men som er litt sånn dårlig oversatt fra engelsk, men grei nok.

Men det beste og eneste rådet er: Kontakt fastlegen din (eller en annen lege om du føler mer for det), legg så fram problemet og be denne hjelpe deg videre i prosessen.

1

Lignende temaer

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Laster...