Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kronisk smertebhandling

Jeg har en slektning som trenger kronisk smertebehandling en eller to ganger i året, et inngrep som bare gjøres ved ahus og UNN i Tromsø. Problemet er at det bare er to tilbud i Norge, og i år har det i ahus vært utilgjengelig. Min slektning tør ikke si fra seg plassen i køen ved ahus fordi h---n da mister retten til behandling der. Dermed kan h-n ikke søke seg til tromsø. Hver gang en behandling gjennomføres blir nemlig pasienten betraktet som ferdig behandlet, og må utredes på nytt. Dette gjøres økonomiske grunner, slik at sykehuset kan føre statistikk. Men for min slektning innebærer det et voldsomt papirarbeid to ganger i året, hvor h-n er nødt til å bli avhengig av morfin for å klare seg.

Hvorfor kan ikke ahus og Tromsø samarbeide om å hjelpe pasientene, og hvorfor kan ikke kronikerer sendes raskere gjennom systemet? Det kan da ikke være nødvendig å utrede på nytt hver gang?

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Topsi

Hvilken behandling er det han mottar på Ahus eller i Tromsø?

1

jeangabin

Det har ordnet seg, han har fått time på ahus. Det er en nerve i bekkenet som verker i etterkant av prostatakreftoperasjon. Nerven må lammes enten fysisk eller med butox.

Jeg blir frustrert på hans vegne av og til, spesielt pga manglende samarbeid mellom sykehus. Dette med ny utredning etter hver behandling, synes jeg var urimelig.

1

Topsi

Det har ordnet seg, han har fått time på ahus.

Supert :)

2

Lignende temaer

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Miljø og Klima

Miljø og Klima

Laster...