Helse esc

Innlegg

Helse

hennings

Alexander Medin: Hva er Yoga

PODCAST: Forstår du egentlig hva Yoga er? og hvordan det kan brukes for å takle stress, livsutfordringer og en hektisk hverdag?

Vet du hvorfor Yoga egentlig ble lagd?

Alexander Medin er kjent for mange i Yoga-miljøet som en av de fremste lærerne i Norge. Han har også vært med å starte Yoga for innsatte "GangsterYoga", og Nøsen Yoga og Fjellhotell.

Alexander er en dypt reflektert mann, og snakker åpent om både alle de flotte tingene rundt Yoga, men også noen av skyggesidene.

Vi går tilbake i tid og snakker om de tidligste tekstene rundt Yoga og dens egentlige betydning - og hvordan det har blitt i dag. Vi snakker om både de positive, og de negative sidene i Yogamiljøet, og det er fint å høre Alexander dele sine ærlige meninger.

og til slutt snakker vi om hvordan du, uansett livssituasjon kan begynne med Yoga.

Håper dere liker episoden

Lenker: https://henningsverden.com/lytt/ iTunes: https://apple.co/39bOPy5 Spotify: https://spoti.fi/2XmRyCK

1
0 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Helse Script Siste svar

Psykiatri

Jeg skrev for et år -m-noe såt - om at pasient var blitt innlag på mentalsykehus, og jeg spådde at innen et år villevedkommende blitt brutt ned av overdoser av giftig medisin. N Nå er vedkommende nærm...
1
3 svar
Vintersport PerSøetorp Siste svar

Johaug om smitten i laget: – Ubeskrivelig situasjon

Therese Johaug sliter med å finne trøstende ord etter at lagvenninnene Heidi Weng og Anne Kjersti Kalvå ble påvist coronasmitte kort tid før OL. Johaug innrømmer at situasjonen er ubehagelig.
Bilde

Johaug om smitten i laget: – Ubeskrivelig situasjon

SEISER ALM (VG) Therese Johaug sliter med å finne trøstende ord etter at lagvenninnene Heidi Weng og Anne Kjersti Kalvå ble påvist coronasmitte kort tid før OL. Johaug innrømmer at situasjonen er ubeh...


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...