Helse esc

Innlegg

Helse

kaareaadinnlandet

Psykiatri i Norge

Du, dere... Det er han gale Lucky Luke igjen. Han skriver:
"Ærlig talt så tror jeg vi trenger en vurdering for om det trengs en egen Innsatsgruppe for psykiatri i Norge, kanskje med utvidede tillatelser og bevæpning som kan danne en type eksemplarisk utførelse av Beste praksis psykiatri, av psykiatere, hvor man starter med nøkkelpersonell og en gruppe politifolk.
Så gjelder det å spre evnen til å gjennomføre Beste praksis psykiatri med sikkerhet i ryggen (jfr. politi) til alle praktiserende psykiatere.
Når det er gjort så begynner arbeidet for hele politiet og hele befolkningen.
Da blir Norge et Super-bra land å være borger i, også som barn.
Psykiatri-tsar i Helsedirektoratet?"

"Det som mange glemmer er at psykiatri er egentlig ganske sensitivt for evnen til å behandle pasienter riktig. Når man selv som psykiater brytes ned per nervesystem så blir behandlingen av pasientene tilsvarende dårlig. Psykiaterne blir typisk sett preget av (teknisk) schizofreni og motarbeider sine egne jobbprestasjoner. Dette kan forhindres av kolleger ved Beste praksis psykiatri når dette blir utbredt. Det er derfor dette arbeidet er utrolig viktig. Det kan nemlig hende at friske psykiatere er skrikende mangelvare og at man derfor ser mye feilbehandling i psykiatrien. Husk at i motsetning til depresjon så må schizofreni i en selv tas hånd om av andre enn en selv og det er det som er kompliserende med schizofreni."

Hva synes dere?

"*Beste praksis psykiatri er simpelthen de 2 metoder for å behandle hhv. depresjon (og angst) og schizofreni og de består i Cipralex eller Escitalopram (depresjon) eller vitenskapelig ECT, olanzepine (Zyprexa) og f.eks. Vival (søvnassisterende legemiddel)."

1
0 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende innlegg

Helse Script Siste svar

Psykiatri

Jeg skrev for et år -m-noe såt - om at pasient var blitt innlag på mentalsykehus, og jeg spådde at innen et år villevedkommende blitt brutt ned av overdoser av giftig medisin. N Nå er vedkommende nærm...
1
3 svar
Vintersport PerSøetorp Siste svar

Johaug om smitten i laget: – Ubeskrivelig situasjon

Therese Johaug sliter med å finne trøstende ord etter at lagvenninnene Heidi Weng og Anne Kjersti Kalvå ble påvist coronasmitte kort tid før OL. Johaug innrømmer at situasjonen er ubehagelig.
Bilde

Johaug om smitten i laget: – Ubeskrivelig situasjon

SEISER ALM (VG) Therese Johaug sliter med å finne trøstende ord etter at lagvenninnene Heidi Weng og Anne Kjersti Kalvå ble påvist coronasmitte kort tid før OL. Johaug innrømmer at situasjonen er ubeh...


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...