Historie

Hansjensen555

50 år siden statskuppet i USA idag

Ja, så er dagen kommet for å minnes det triste statskuppet i USA 22.11.63.

Indre fiender myrdet den demokratisk valgte presidenten og myndighetene tildekket sannheten. Kennedy myrdet av kryssild i Dallas.

Elementer i CIA og Pentagon gikk sammen i et komplott. Skytternes identitet er ikke kjent. Syndbukken ble Oswald, en agent for både FBI og CIA som var med i et falsk avhopper-program i CIA. Senere når han kom hjem skulle han bl a spille rollen som kommunist for å hjelpe CIA i forskjllige operasjoner.

Organisatorene av komplottet ? Vel, E Lansdale avgått Pentagon-boss, E H Hunt, CIA-mann "på ferie" den dagen er suspekte.

Skyttere som har tilstått : Roscoe White og James Files, men leste du det i en avis denne måneden ? Nei, latmannsjournalister bare referererr fra leksikon.

I Norge fikk vi vite nyheten ca kl 19:55 på TV, Dagsrevyen startet 19:30 den gangen. TV-programmet var slik :

18 Barne-TV med Pernille og Nelson

19:30 Dagsrevyen

20:00 Engelske slott

20:55 Detektimen m/Helgenen ( Roger Moore ) men det ble naturligvis avlysninger fra kl 20

Jeg snakket en gang med Frank Nordli som var Dagsrevyens reporter / nyhetsoppleser den gangen. Han sa det var hans mest slitsomme vakt på jobb, han kunne ikke gå hjem før på morrakvisten. Han hintet om at det var tydelig at det var et plott men at de fikk klar beskjed om hva de kunne rapportere på TV.

2
35 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Legg gjerne ut linker som beviser disse påstandene dine. Ikke det at det høres usannsynlig ut, men du har nok ikke ett eneste bevis, annet enn det vi alle vet; At CIA er djevelens mest velfungerende maskineri.

1
Lezah Føler med den relativt lille gruppen på VGD som sitter på kunnskap resten av verden ikke har kjennskap til. Må være tungt.

Vi er nok ikke en liten gruppe hvis man tar med USA, er bare å google det, ikke lese leksikon om saken.

Såret i bakhodet slik legene i Dallas så det litt nedi artikkelen, øverste er offisiellt bilde, situasjon ca kl 13 22.11.63 :

http://www.paulseaton.com/jfk/boh/parkland\_boh/parkland\_wound.htm

Såret er så borte senere på kvelden : offisiellt obduksjonsbilde øverst, merkelig :

http://www.paulseaton.com/jfk/boh/beth/beth.htm

2 alternativer :

1. ALLE 15 legene og sykepleierne i Dallas så feil eller er sprø.

2. Bildene om kvelden, de offisielle, ble fixet

2

hvorfor traff ikke damene i tretappen med mye knirk en løpende mann som skulle være oswald (før han fikk en cola i automaten) det øyeblikket, det var ingen mann i trappen

1

Ca kl 11 lokal tid, 18 norsk tid søndag 24.11.63 skjøt Ruby Le H Oswald på politistasjonen mens ca 50 politifolk var tilstede, som en del av plottet naturligvis.

Hele helgen hadde Ruby stalket Oswald, han ses både fredag og lørdag i bygget, få meter fra LHO.

in March 1965, Ruby conducted a brief televised news conference in which he stated: "Everything pertaining to what's happening has never come to the surface. The world will never know the true facts of what occurred, my motives. The people who had so much to gain, and had such an ulterior motive for putting me in the position I'm in, will never let the true facts come above board to the world." When asked by a reporter, "Are these people in very high positions Jack?", he responded "Yes."

http://www.youtube.com/watch?v=we2eucWXqjg

http://www.youtube.com/watch?v=uZTy0FSB5uM

http://www.youtube.com/watch?v=FDDxYOqyqlc

Statskuppet gikk ikke nøyaktig som planlagt, Oswald levde og måtte bringes til taushet slik at

Han ikke kunne bevise sin uskyld

Han ikke kunne fortelle om sin rolle i CIA

Han ikke kunne fortelle om sin deltagelse i falsk-avhopper-prosjekt

Han ikke kunne fortelle om sin falsk-kommunist-rolle-i New Orleans

1

Hvilken avis var minst, er minst på linje med den offisielle versjonen / løgnen ?

Ikke Klassekampen, ikke VG og Dagbladet, ja, finnes det en eneste avis som er litt tøff i trynet i denne saken i Norge ?

Nei, det sier sitt om feigheten.

1

Lee Harvey Oswald var en mistilpasset mann hvis misnøye med det amerikanske etablissementet ikke ble noe mindre av overvåkningen og trakasseringen (slik han så det) han opplevde etter å ha returnert til USA fra Sovjetunionen. Han var etter alt å dømme impulsiv og hadde problem med autoriteter, og som hans drap på politimannen Tippit beviser hadde han ingen problemer med å skyte på mennesker for å drepe.

Han var i tillegg en tidligere marinesoldat og etter alt å dømme en temmelig dyktig skytter. Han hadde et helt brukbart våpen og skjøt mot Kennedy på en avstand godt innenfor effektiv rekkevidde på våpenet sitt og innenfor den avstanden han var trent til å skyte på.

Hva er mest sannsynlig? At Oswald gjorde noe som var helt innenfor hans kapasitet å klare alene, eller at det var en voldsom konspirasjon som sto bak det hele? En konspirasjon ingen i løpet av de siste femti årene har klart å finne noen håndfaste bevis for?

Konspirasjonsteoriene rundt Kennedys død er usannsynlige fordi det ikke finnes noen bevis for dem, og når man eliminerer det usannsynlige er det som står igjen ofte forklaringen.

2
Nattevakt Lee Harvey Oswald var en mistilpasset mann hvis misnøye med det amerikanske etablissementet ikke ble noe mindre av overvåkningen og trakasseringen (slik han så det) han opplevde et...

Hva er mest sannsynlig? At Oswald gjorde noe som var helt innenfor hans kapasitet å klare alene, eller at det var en voldsom konspirasjon som sto bak det hele? En konspirasjon ingen i løpet av de siste femti årene har klart å finne noen håndfaste bevis for?

Og dersom man kaller konspirasjonen "statskupp" så har jeg fortsatt ikke sett noen troverdig forklaring på hvorfor noen ville erstatte Kennedy med en av USA's mest liberale presidenter noensinne, og for øvrig beholde Kennedy-administrasjonen nærmest uforandret.

1
franzsigel [sitat…] Og dersom man kaller konspirasjonen "statskupp" så har jeg fortsatt ikke sett noen troverdig forklaring på hvorfor noen ville erstatte Kennedy med en av USA's mest liberal...

Think Progress hadde en god artikkel på hvorfor politiske attentat ikke vanligvis fungerer i stabile demokrati, og dermed hvorfor det ikke har vært så mange av dem i tiden nettopp etter Kennedy.

Personlig tror jeg ikke noen av de aktørene ofte lansert i Kennedykonspirasjonsteoriene (CIA, Sovjetunionen/KGB, Cuba, Mafiaen) hadde en så dårlig forståelse av amerikansk demokrati at de trodde det å drepe Kennedy ville føre til noen store strukturendringer. En forvirret og marginalisert einstøing som Oswald, derimot...

2
Nattevakt Think Progress hadde en god artikkel på hvorfor politiske attentat ikke vanligvis fungerer i stabile demokrati, og dermed hvorfor det ikke har vært så mange av dem i tiden nettopp...

Think Progress hadde en god artikkel på hvorfor politiske attentat ikke vanligvis fungerer i stabile demokrati, og dermed hvorfor det ikke har vært så mange av dem i tiden nettopp etter Kennedy.

Vel verdt å lese den artikkelen der. Takk for linken...

1

Han hintet om at det var tydelig at det var et plott men at de fikk klar beskjed om hva de kunne rapportere på TV.

Samme årsak til at Lincoln ble skutt og tsarfamilien drept av Rotschildsponsede bolsjeviker. Grav i temaet. Lincoln lånte og mottok midler og våpen for å vinne borgerkrigen, men satte seg på bakbeina etterpå da den allerede da meget mektige Rotschildklanen ville ha noe igjen for det.

Tsaren sendte skip for å beskytte kystområdene av det tidlige USA mot en eventuell britisk-fransk-tysk-spansk intervensjon som R prøvde å få igang med alle trådene sine i England og Tyskland.

Rotschild-imperiet begynte med en rød davidsstjerne hos Bauerslekten og gikk via overtakelse av banksystemene i deler av Europa og senere internasjonalt. Kennedyslekten var et generelt problem for Rotschildmiljøet. Blant annet fordi JFK skulle legge fram og motarbeide alle secret societies og ofte skrøt av det utad.

Eventuelt kom mafiaen Rotschild i forkjøpet. Kennedy hadde jo relasjoner der.

1
Hansjensen555 2 obduksjoner http://www.lewrockwell.com/2013/07/douglas-p-horne/jfks-phonied-up-autopsy/

Kennedies ville også lukke ned Obamas melkeku og USAs sannsynlige nemesis, Federal reserve. Vi vet jo hva den holder på med, tjener på å stadig låne ut penger til den amerikanske statens utgifter til byråkrati og militære operasjoner etc.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1378284/Secret-memo-shows-JFK-demanded-UFO-files-10-days-assassination.html

1
Nattevakt Lee Harvey Oswald var en mistilpasset mann hvis misnøye med det amerikanske etablissementet ikke ble noe mindre av overvåkningen og trakasseringen (slik han så det) han opplevde et...

En konspirasjon ingen i løpet av de siste femti årene har klart å finne noen håndfaste bevis for?

De som ikke vil se Månen ser kanskje ikke Månen. Det finnes til og med tidligere etterretningsansatte, militære og politiansatte som alle sier de var med på å planlegge og utføre drapet på Kennedy. Oswald var en del av det men det var flere skyttere, og vi har da også bevis på at Kennedy ble truffet av flere skudd.

1
shaukat23B [sitat…] De som ikke vil se Månen ser kanskje ikke Månen. Det finnes til og med tidligere etterretningsansatte, militære og politiansatte som alle sier de var med på å planlegge og...

Det finnes til og med tidligere etterretningsansatte, militære og politiansatte som alle sier de var med på å planlegge og utføre drapet på Kennedy.

Allianse av CIA og Pentagon

CIA fixet mordet og "bevisene" mot Oswald

Pentagon fixet obduksjonen under kontroll av admiraler på Bethesta ( militærsykehus under total kontroll )

1

Lignende innlegg

Historie vif_support Publisert

17. mai til ettertanke

Kongen hilser det norske folk 17. mai 1940 Kongens hilsen leses opp i Tromsø radio, den eneste frie radiostasjonen i Norge https://www.nrk.no/skole-deling/12165 London Radio 17. mai 1945 Siste 17. mai...
1
0 svar
Vitenskap Script Publisert

Minoriteter

Minoriteter vil gjerne fremme at de har en særlig tilgang til den vitenskapelige sannheten utenom den vitenskapelige. Kvinnelige forskere som hevder at når en erkejennelsesfilosof gjetne tar trivielle...
1
0 svar
Vitenskap Aztalon Siste svar

Genier

Genier oppstår fra tid til annen. Da mener jeg de som skiller seg ut blandt folkemengden betraktelig og kan anses som geni altså geni begavet. Det er en skala fra 160 IQ og oppover til supergeni som e...
1
8 svar
Filosofi nyheim Publisert

Vennskap

Ja, dyr trenger også å føle nærhet og vennskap. Egentlig en selvfølge som ikke blir forstått godt nok.
1
0 svar
Filosofi Bogilde Publisert

På vei mot et Big Bang

Jeg begynner med å identifisere den eneste egenskapen av eksistensen som nødvendigvis alltid må ha eksistert, et 'potensial for tilblivelse'. Mitt argument: "Ethvert realisert øyeblikk må nødvendigvis...
1
0 svar
Historie mar_ette Siste svar

Ukraina - en historisk allegori.

Siden vgd driver med lite annet enn sensur/kontrollert kupping av innlegg... Ingenting her i dette innlegget er ment som faktiske påstander jeg kommer med, det er kun utsagn som leseren selv kan tolke...
2
5 svar
Historie VESTMAN Publisert

Harald Hårfagre

Nå har jeg lest Tormod Torfæus' saga om Harald Hårfagre. Islendingen Torfæus (1636-1719) var Kongelig historiker av kongedømmet Danmark-Norge. Som islending hadde han tilgang og ikke minst en særegen...
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Laster...