Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vet ikke helt hva som er det rette forumet for denne veldige interesanne saken , men såg denne på TV idag og ble veldig fasinert . Eg var vel 10 på denne tiden og har hørt veldig lite om dette før egentlig. Eg kommer også fra en annen kant av landet . Legger ved denne artikkelen. Noen synspunkter??

http://www.dagsavisen.no/kultur/granatmannen-kommer-1.789419

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

JudasT

Dette var nok mest en lokal sak for Oslo. Uansett, det viktigste var jo at episodene tok slutt. Det er selvfølgelig tenkelig at en gjerningsmann kunne avsløres om politiet hadde satt enda flere ressurser inn, men egentlig oppnås intet annet enn å tilfredsstille folks hevngjerrighet og blodtørste.

1

FrannyLee

Men samtidig så interesant att det blir laget film om dette som skal gå på kinoer etter som eg har forstått , så noe interesse , også historisk sett må vel noen\mange mene att det tross alt har.??

1

JudasT

Jeg hevder ikke at kuriositeten er uten interesse. Tvertimot, det er et mysterium, og et ekte mysterium, ikke oppdiktet. Jeg kommenterer bare artikkelens og filmskaperens kritikk av politiet som visstnok tok for lett på oppgaven.

1

Nødutgang

Dette var nok mest en lokal sak for Oslo.

Denne var også ukjent for meg. Riktignok før jeg ble født men siden ingen liv gikk tapt gikk den i glemmeboken.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Alternativt Livssyn

Alternativt Livssyn

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Astronomi

Astronomi

Laster...