Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Reiser ditt fem dager senere denne måned så håper på tips til hva som er av historisk interesse. Finner nok av guider på weben så lurte på om noen hadde stalltips.

Et WWII museum skal være åpnet nylig, store greier og ganske poitisert ser det ut som. Kirkene i sentrum må være lett å få med seg. Man finner ellers Solidaritet-museum, maritimt museum, nasjonalmuseum osv.

Med fem netter (fire hele dager) er det kanskje noe vbra å se på utflukt ? Slott el. ?

1
24 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

RazorBoy

Jeg ser det gis noe som heter 72-timers ekspressvisum til Kaliningrad fra Schengenland http://konigsberg.ru/eng/express-visa.php

Ikke noe billigere eller enklere enn et vanlig turistvisum. De krever å få vite hvor og når du skal passere grensen, og du må ha kjøpt hotellrom før du får visum.

Russland kunne vært et fint turistland, uten de korrupte byråkratene som skal tjene penger på deg. For russere er det mye enklere å reise som turist til Europa, enn det er den andre veien.

2

Up-the-ra

En mulighet er å reise med ferge fra Stockholm til St. Petersburg. Man kan da oppholde seg 72 timer i byen (tror ikke du har lov til å forlate den) uten visum.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Alternativt Livssyn

Alternativt Livssyn

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Språk

Språk

Laster...