Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ivan den grusomme var ikke grusom

Ivan den grusomme, eller Ivan den misforståtte på folkemunne, var ikke så grusom som man skal ha det til. Det umoralske vesten plantet bevis slik at Ivan ble et uskyldig offer. Stakkar Ivan

2
10 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

AugustViktor

Hei Banoskrukk!

Ser du skriver at det ble plantet falsk informasjon om Ivan fra vesten. Kan du utdype dette, og eventuelt slenge med noen kilder? Takk ;)

1

deleted3041664

Gratulere med å dra fram en 16 år gammel tråd som ditt første innlegg.

Ikkje berre er det ein vanvittig gammel tråd, den er også elendig og ts kan ha vært dau i 10 år.

Håper du gjer det bedre seinere.

2

AugustViktor

Gratulerer til deg med ditt 31424 innlegg... ;) Det virker som om du har et synspunkt angående Ivan IV. Vi er veldig interesserte!

Kan du utdype deg om det ?

1

immelmann

Han gikk jo rundt med en jernstang som han slo dem han ikke likte i hodet med! Det er jo på kanten til grusomt til en politiker eller tsar å være!

1

CeasarXI

Vel, det kan diskuteres. Ikke mange pålitelige vitnemål fra den tiden. Men at vesten skulle plante bevis høres ut om pro-russisk svada. Ivan den grusomme, var det Grozny han het? Mener det var det russiske navnet på han.

1

Halvpalle

Ivan Grozny betyr vel egentlig Ivan "den strenge".....

1

eol

Det var nå de russiske boyarene som satte det navnet på ham da... Synes vi har hatt vel mange slike pubertile tråder startet på denne måten her.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Alternativt Livssyn

Alternativt Livssyn

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Språk

Språk

Laster...