Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvem/hva var Lucifer?

Okei, for å gjøre en lang historie kort.

Jeg så Exorcisten filmen nå nettopp. Jeg ble mer eller mindre interessert i personligheten "Lucifer", det jeg lurer på om det er noen informasjon eller historier hvor Lucifer er innblandet? Jeg takker for alle seriøse svar.

1
24 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

knut_tm34

Lucifer er ikke et annet navn på Djevelen/Satan! Det navnet betyr Lysbringeren på Latin! Lucifer i hebraisk bibel var en tittel på en Babylonsk konge! Og de versene med navnet Lucifer, der det står Morgenstjerne/ Sønn av Dawn og morgen rødes sønn! Det var Jødenes klage sang på Kongen som ikke ble som de hadde ventet! Du fikk gå i Guds hage og du var fullkommen av visdom! Du fikk alle skatter, men det var ikke nok, du ville sitte høyt over stjernen likedan som den mest høyeste(Gud) og du syndet og falt ned fra himmelen til jorden! I teksten står det også at han satt på Gud sitt fjell som en salvet Kjerub! Navnet Djevelen/Satan er annet navn på Mørket prins Den onde Løgneren fristeren og motstanderen av Gud! (Mørkets prins er også kalt for slangen/dragen)! Synden startet i himmelen da en engel med høy rang i himmelen skapt med fri vilje av Gud, ville at menneskene skulle tilbe han i stedet for Gud! Da syndet han og ble kastet ut av himmelen av Mikael og hans engler på ordre fra Gud,og Jesus sa: Jeg så satan og hans engler falt som lyn og ned mot jorden! P.S. Denne engelen var lysets engel (den ekte Kjerub)! Gud kalte ham for Lucifer! Da han syndet fantes ikke Lucifer noe mer! Da ble han kalt for Djevelen/Satan! OBS! Pass på, de som ikke tror på hans eksistens, de blir første som blir lurt av hans stolthet!

1

Coach

Når man har ruget på debutinnlegget sitt i et drøyt halvår, skulle en kanskje tro at man hadde rukket å lese et lite stykke nedover i den snaut tolv og et halvt år gamle tråden man velger å poste det i...

... men med den siste setningen der (og forsåvidt også det kontrastfylte forholdet mellom utropstegn og linjeskift) får en nok innse at det var en urimelig høy forventning.

PS: Anbefaler religion og livssyn-forumet, du kommer til å skli rett inn.

Edit: Forresten, ikke bekymre deg for profilbildet mitt, det er kun midlertidig (på tredje året eller noe sånt).

2

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Filosofi

Filosofi

Bilde

Alternativt Livssyn

Alternativt Livssyn

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Språk

Språk

Laster...