Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

Hobby

Hobby

7 følgere

SCHIVE-kryssord

Etter grundig overveielse, har jeg nå tatt under vurdering (ja, det er riktig - etter nøye overveielse har jeg vurdert osv.) å utstede en Fatwa mot

den forferdelige kryssordforfatteren Schive i Dagbla'!

Mvh

BE som er klar over at han risikerer å bli steinet for dette

1
0 kommentarer
Bilde

Hopperen

Den store tråden om slektsgransking/gårdshistore

Endelig er den her! Den store tråden om slektsgransking og gårdshistorie. Her kan dere komme med spørsmål og svar på hva enn dere måtte mene er relevant for temaet!

1
0 kommentarer
Bilde

LFG

Tips til hobby, mann 33

Hei! Er det noen som har noen tips til hobbyer for en mann som for tiden har litt ekstra tid, og trenger sårt noe å holde på med?

Går turer i skogen hver dag, og er jo sitt å styre med når barn kommer hjem fra skolen osv. Er ikke veldig handy, men kunne tenke meg å lære meg noe nytt og ha noe stolt å holde på med. Hadde jeg hatt kunnskap nok, ville...

1
1 kommentarer
Bilde

Fredrik12345

Hoverboard

Hei, jeg jeg har 2 hoverboard stående i garasjen og har bare 1 lader og nå er det sånn at den er blitt ødelagt. og nå lurer jeg på om jeg burde kjøpe et brukt hoverboard med lader på finn til under 1000 eller bare bestille en ny lader og så er det sånn at de3 to hoverbordene ladde plugene er også ødelakt og jeg vurdere og bytte plug på de har begyt...

1
1 kommentarer
Bilde

Eivinder

My heritage

Noen som bruker My heritage som kort kan forklare hvordan det funker, fordeler, ulemper osv? Er det ganske enkelt sånn at man legger inn kjent slekt, og så vil man etterhvert bli koblet sammen med andre som har gjort det samme?

Jeg er egentlig ikke interessert i annet enn å kunne se litt lengre tilbake i min egen slekt, fra min oldefar og så videre...

1
0 kommentarer
Bilde

Ikke_viktig123

Ballet

jeg er på utkikk etter balletsko, men vet ikke hvor jeg skal finne det i str 43 og på en trygg nettside. Vet noen hvor jeg kan kjøpe det trygt?

1
0 kommentarer
Bilde

joraar95

Radiostyrt båt

Hvilken båt bør jeg velge for å legge ut en line på vannet? Gøy å fange fisk og gøy med båt :)

1
1 kommentarer
Bilde

joraar95

Massasjestol til massasjesett

1
0 kommentarer
Bilde

Saraiha

Levetid på jordveps

Noen her som vet levetid på jordveps? Klarte med et «uhell» å slå en med en fluesmekker. Har studert den nå en stund og er SÅ fascinert! Har prøvd å få den i live igjen, men har ikke greid det ennå xD.

Blir takknemlig for alle innspill;)

1
0 kommentarer
Bilde

Eivinder

Sliping av spikkekniver

Jobber på SFO og har en haug med spikkekniver som har blitt sløve. Fins det noen steder i Oslo-området som tar jobben med å slipe disse med maskin? Har verken tid eller kunnskap til å slipe dette for hånd med bryne o.l. Takknemlig for tips.

1
1 kommentarer

Råd til fallskjermhopp

Hei. Jeg tenker jeg kanskje skal hoppe fallskjerm snart. Jeg har hatt veldig lyst til det lenge, men jeg er ikke sikker på om jeg har nok nerver til det. Er det noen her som kan gi meg råd? Hvordan føles det å hoppe, forresten? Kiler det i magen når jeg kaster meg ut av det flyet?

1
0 kommentarer
Bilde

AspenPRO

Sigarer

Hei. Har en forseglet eske med Cohiba 10 Siglo VI sigarer som jeg kjøpte i Cuba i tillegg til 8 stk håndlagde sigarer fra en tobakksfarm i Vinales i Cuba. Får ikke brukt dette selv og lurer på hvor det er mulig å selge disse?

1
0 kommentarer
Bilde

merterje

Slektsgransking på nettet og mer.

Jeg er ute etter å finne mer om min morfar og min slekt. Han var født i 1856 på ei øy utenfor Florø, og hans barn inkludert min mor visste lite om han. Nå har jeg ei masse timer prøvd forskjellige sider på nettet, men finner nesten ingenting mer om han. Derfor lurer jeg på hvordan jeg skal finne mer om han og hans slekt. Hørt at kirkebøker eller an...

1
1 kommentarer
Bilde

Hiff

Navn på bok?

Når jeg gikk på barneskolen hadde vi noe som het lesedag, vi ble satt i grupper på 3-4 der vi skulle lese så så mye i en bok og vi skulle snakke om det vi leste neste dag. De fleste bøkene var ganske kjedelige men det var en bok jeg virkelig likte som handlet om en gutt og en jente. Jeg husker nesten ingenting fra boka og jeg har lyst å lese den ig...

1
0 kommentarer
Bilde

BigRusty23

Gravering av Leatherman

Usikker på hvor man egentlig skal spørre om sånt inne her men gjør et forsøk likevel. Tenkte jeg skulle gi en Leatherman med inngravert skrift på som julegave til fruen men etter veldig mye googling så blir jeg ikke stort klokere på hvor jeg kan henvende meg. Så er det noen som vet om en bedrift i Oslo som tar på seg sånne oppdrag?

1
0 kommentarer
Bilde

koli

kjøp og salg av brukte RC biler

Hva er den beste plassen å kjøpe brukte rc biler og diverse?

takk

1
0 kommentarer
Bilde

alexandersjefen

Hvordan gjør man det

Hei jeg bare lurer på hvordan man bytter gmail adresse i Google på telefon?

1
0 kommentarer
Bilde

alexandersjefen

Ta andre sine navn

Er det lov å nevne andre mennesker sitt navn uten å spørre dem om tillatelse i en bok du skal publisere?

1
0 kommentarer
Bilde

alexandersjefen

Facebook

Hei jeg lurer på hva som gjør Facebook så populært. Jeg mener man kan jo også fortelle andre hva man gjør med å for eksempel blogge om det.

1
0 kommentarer
Bilde

alexandersjefen

Legge ut filmer som andre har lagt ut

Kan man legge ut filmer som andre har lagt ut uten å spørre om tillatelse?

1
1 kommentarer
Neste side

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Laster...