Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fibo-Trespo Baderomspanel

En bekjent av meg har pusset opp badet med dette nå, membran m fliser på gulvet og baderomspanel på veggene... kostet halvparten så mye som et flislagt bad og ser meget bra ut..

Noen som har erfaring med dette?

1
10 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

hrix

Promp skrev: En bekjent av meg har pusset opp badet med dette nå, membran m fliser på gulvet og baderomspanel på veggene... kostet halvparten så mye som et flislagt bad og ser meget bra ut..

Hvis arbeidet er utført etter monteringsanvisningen som ligger i hver pakke så har han bad til "evig" tid.. Og det er veldig mye fint å velge mellom. Tullpratet til rosejenta kan du bare glemme, hun snakker om "gamle" dager

Hrix Hva hadde livet vært uten drømmer?

1

MRGenius

Noen som har fått kjøpt de nye baderomsplatene til Fibo-Trespo. Platene kalles casablanca....og er utrolig lik flis. Har også en tre dimensjonal overflate som gjør de meget fin. Problemet er at de ikke har kommet til butikken enda. Hvertfall ikke i Nord Norge. Noen som har fått kjøpt, eller vet noe?

1

Stormbringer

Byggma som produserer disse platene har problemer med å dekke etterspørselen. De kan derfor være vanskelig å få tak i .

Besøk din nærmeste Maxbo eller Bygger'n forretning, så vil de kunne si deg noe om leveringsid. ------------------------------------------------------------------------------------------ No Point Runnin' - Stormbringer Coming ------------------------------------------------------------------------------------------

1

Stormbringer

Fibo Trespo lager i dag baderomspaneler med "Aqua Lock" låse system - tilsvarende det man finner på laminat og parkett gulv.

Låsesystemet eliminerer tidligere problemer med utette skjøter.

Følger du oppsettingsanvisningen til punkt og prikke, samt bruker de anbefalte feste og tette midler ved oppsettingen, er du garantert et resultat som er minst like holdbart som keramiske fliser. Og det til en brøkdel av prisen.

Besøk din nærmeste Maxbo butikk for å se platene utstillt. ------------------------------------------------------------------------------------------ No Point Runnin' - Stormbringer Coming ------------------------------------------------------------------------------------------

1

monsanto2

Jeg gjorde nøyaktig det du beskriver for 11 år siden, Promp.

Platene er forseglet med våtromssilikon i ned-og overkant, og det er ikke brukt lim, men silikon og dykkerter.

Ingen problemer i det hele tatt, platene er like hele og fine. Men det forutsetter en samvittighetsfull og nøyaktig jobb!

"Dette er reisen til Kina, gutt, det er klart du skal til Kina, bare synd at det vil ta adskillige måneder å komme dit"

1

kanutten85

monsanto2 skrev: Ingen problemer i det hele tatt, platene er like hele og fine. Men det forutsetter en samvittighetsfull og nøyaktig jobb! ----------- Har du dusjkabinett?

1

bankvikaren

Synes også det ser flott ut, helt til man oppdager at den som har satt det opp (f.eks snekkerfirma) ikke har brukt tilstrekkelig lim mellom platene slik at de sklir fra hverandre og gir 5 mm glip.. har sett på nyopppussede leiligheter som har fått denne feilen, og da har "proffene" valgt å spare tid og penger tydeligvis.. utrolig leit for den som da skal ha et "stripete" bad. ellers anbefales dusjkabinett som nevnt over.

1

miss_jen

"bankvikaren skrev: Synes også det ser flott ut, helt til man oppdager at den som har satt det opp (f.eks snekkerfirma) ikke har brukt tilstrekkelig lim mellom platene slik at de sklir fra hverandre og gir 5 mm glip.. har sett på nyopppussede leiligheter som har fått denne feilen, og da har "proffene" valgt å spare tid og penger tydeligvis.. utrolig leit for den som da skal ha et "stripete" bad. ellers anbefales dusjkabinett som nevnt over."

Dette er vel ikke noe problem lenger, ettersom platene leveres med et "lock"- system som gjør at skjøtene sitter tett som bare det! Det som er viktig er å bruke rett type silikon (våtrom) i underkant av platene! Og enda dette kan virke litt dumt; ufaglærte som gjør dette selv må huske og alltid kutte platene i den enden som kommer opp mot taket...

1

LiKri

Det er viktig å forsegle i nerkant med en list som tettes f eks med silikon. Anbefales vel også å bruke dusjkabinett fremfor dusjhjørne for å hindre for mye vann på platene, da varer de lenger.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...