Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Politikertopper tjente på billigboliger

Er det rett at politikere og andre med inngående kjennskap til premissene for et billigbolig-prosjekt skal kunne kjøpe og selge boliger tilhørende prosjektet med høy prisstigning?

http://tb.no/nyheter/toppene-tok-ungbogevinsten-1.1484616

1
4 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

TorrentAnda

Kan ikke fatte å begripe hvorfor dette er noe problem! Det må da for pokker være lov til å spekulere i boligkjøp. Trodde vi var forbi jantetiden men folk har altså ikke kommet lenger... Hadde det vært mangel på billige boliger for unge så hadde vel disse boligene blitt solgt til unge og ikke ligget ute for salg i 3 uker. Hvorfor skal det alltid rakkes ned på folk som har klar å tjene seg noen kroner?

1

maxsoftcore

har arbeidet i bygge bransjen i snart 10 år nå og dette er ikke noe nytt på samtlige prosjekt har leiligheter myntet på unge mennesker i ettableringsfasen blit solgt tidlig i prosessen for så å bli solgt litt senere med stor fortjeneste jeg skulle ønske det var bo-plikt for di som kjøper slike leiligheter slik at prisen ikke går så mye opp for di som virkelig trenger dem. 200.000,00 kr ekstra på lånet er mye for ein som kjøper sin første leilighet

1

kmnn

http://tb.no/nyheter/toppene-tok-ungbogevinsten-1.1484616

Er ikke dette typisk Fremskrittspartiet å tuske til seg selv, selv om om de mener at de er FOLKETS parti.

Håper virkelig at innbyggerne i kommunen har lært noe av denne saken.

Jeg kjenner dette partiet som et typisk syteparti som i alle sammenhenger klager på alt som ikke går deres vei. Noe av det viktigste vi har er etiske normer og holdninger. Når vi ser hvor lett dette blir tatt på er det bare å riste på hodet...

Lykke til videre.

1

taco123

Synd at du dummer deg ut. Hadde du undersøkt hvilke partier de andre kom fra så hadde du kanskje ordlagt deg anderledes.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...