Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Overgang gammel/ny bolig

Hei

Jeg trenger noen "smarte" tips på hvordan man kan gjøre det i forbindelse med overgangen gammel/ny bolig. Solgte dere før dere kjøpte ny - hvor bodde dere i mellomtiden? Kjøpte dere ny bolig før dere solgte gammel - hvordan gjorde dere det med finansiering av ny bolig da?

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Magadutti36

Ja, det kan se ut som at det er det som blir løsningen min og - å selge før jeg kjøper nytt. Har vurdert å leie en lagercontainer og mellomlagre sakene mine, og finne en midlertidig løsning mens jeg venter. Noen som vet hva det kan koste å leie en slik container? Er likevel livredd for å selge det jeg har nå, og ikke finne noe jeg er fornøyd med senere :)

1

akropolis_2

Fant du et greit sted? Har samme dilemma som deg..

1

tholgers

Vi bodde i leilighet, og ville kjøpe hus. Pga litt vanskelig leilighetsmarked her, så sa banken at vi måtte selge først, og så kunne vi låne til hus.

Dette var jeg misfornøyd med, men er veldig fornøyd med det nå, vi leide et billig hus i ett år, og fikk spart opp litt mer, og da hadde vi full kontroll når vi skulle låne, og ingen uro-momenter.

Nå vet jeg ikke hvor du er fra, men her i Haugesundsområdet så kan leiligheter være vanskelig å selge, og flytter vi litt ut av haugesund, så er det muligheter for å leie veldig billig. Vi leide stort og greit hus, dobbel garasje og flott hage for 4000,- i måneden. Og det er ca 30 minutt fra Haugesund.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...