Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Endelig skal vi kjøpe oss huset vi ønsket oss i mange år, men ikke hadde råd til når vi bodde i Oslo. Vi flytter til Drammen og er så fornøyde:)) Mannen min fikk til og med båtplass på Union Brygge bare i løpet av noen få strakser.

Jeg begynner smått og bli kjent med alle de de søte shoppinggatene, kafeene, elvelivet og Drammensbadet har allerede blitt en stor hit hos barna (og selv liker jeg spesielt veldig godt å lure meg vekk for en liten ansiktsbehandling i Spa-avdelingen mens de andre plasker i vannet;))

Noen som har gode tips på andre aktiviteter i Drammen? Kanskje det er noen ukjente Drammensperler som jeg ikke har oppdaget ennå??

PS! The Baseballs (+ mange flere) kommer på Elvefestivalen i august. Gleder meg!!!

Hilsen nyinnflyttet Drammensfan

1
2 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Bamsefamilien

Velkommen til Drammen Lykke78.

Dere har tydligvis fått med dere en del av Drammen allerede, men hva mener dere med Drammensperler? hva er interessene deres?

Vet dere at det er mulig å bade i Drammenselven 200 meter fra sentrum. Drammen har flere badevann innover marka, hvor Landfalltjern vel er mest populær. Har er det sandstrand og gress å legge seg ned på. Mange har også med seg grill og koser seg med grillmat. På vinteren har vi 2 slalombakker. Den på Åssiden (Aron Skisenter) har også en del åpent på sommeren og da kan dere ta med sykkel på heisen og sykle hjem igjen. Liker dere å gå tur i marka anbefales å kjøre opp Spiralen og derfra har dere flere turstier å velge mellom.

Ta gjerne også en tur i vårt vakre teater. Det brandt for noen år siden, men er bygget opp i den gamle stilen. Dere har blitt kjent med elvelivet sier du, vel vet du at Drammen har 13 km med elvepromenader.

Er dere interesert i museer har vi Drammen Museum, Gulskogen Gård og friluftsmuseet på Spiraltoppen.

Nok en gang- velkommen til Drammen og jeg håper dere vil trives. Spør meg gjerne om mer, så skal jeg prøve å svare.

Drammen - den stygge andungen som ble vakker svane!

1

Lykke78

Takk for masse gode tips:)

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...