Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei. Flytter muligens til Oslo for å studere til høsten. Vi er 2 stykker, og ønsker å betale opp til 9 eller 9500 mnd til sammen. Hvor er det gunstig for oss å bo. Skal sannsynligvis gå på skole midt i sentrum, men har ikke noe behov for å bo SÅ sentralt. Får vel mer for pengene om man bor litt i utkanten? Hvor anbefaler dere å bo?

1
4 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

SMRT

Leste at gjennonsnittlig leiepris for en to roms i hovedstaden var på 8500,- før prisjusteringen. Med andre ord ca. 9000. Er sånn halveis på boligjakt selv, og jeg vil påstå at hvis dere tar sikte på å betale ca det vil dere ende opp med en et roms eller en sliten to roms.

Jeg har riktignok sett mest på sentrale strøk. Mulig dere kan finne noe billigere litt lengre unna. Undersøk hva slags kollektivtransport-muligheter dere har. Det er f.eks ca 10 minutter tog ifra Groruddalen. Forhør dere f.eks her om hvordan det er å bo på spesifikke steder.

Har dere muligheten ville jeg nok ha startet et nytt bofellesskap med en eller to stk til..

1

stellazzio1980

høres ikke så skremmende ut de prisene. i stavanger må man betale 7500 kr for 18 kvadratmeter......

1

Petter_hill

Spørs litt hvor dere har lyst til å bo. www.finn.no er stedet å se uansett. Men se litt oppover mot sinsen - ensjø området så vil jeg tro at det er muligheter for å finne den prisen dere ser etter. Mulig dere da må nøye dere med 2-roms. Området er hvertfall ålreti, men jeg har ikke så mye peiling på leieprisene her, da jeg selv eier leilighet.

1

1Bjørn1

Ring/komtakt Trafikkanten/Ruter...og sett dere inn i kommunilkasjonsmidler som havner nær studiested....bestem dere for hvor tid reisen kan ta..... Reisetiden er meget forskjellig fra om det skal benyttes buss eller tog. Glem avstanden, se på tid.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...