Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fjerning av gamle stubber

Har et problem med gamle trestubber på plenen. Ønsker ikke å grave opp hele plenen for fjerning av røtter, vil bare få bort stubbene for å gjøre gressklippingen enklere. Har lest at det går an å bore et hull i stubbene for fyll av ekspanderende middel som gjør det enklere å fjerne stubbene. Noen som har erfaring med dette og vet hva middelet heter ?.

1
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Ørnen_fra_Nydalen

2

zusi_dal

utfra datoen på innlegget ditt så vill jeg tro du har løst problemet alt, men om ikke så er det enkleste å leie inn en med stubbefres. her er det daglig annonser fra flere som driver med det, hvor mange som driver med det varierer sikkert noe fra sted til sted... vill tro det hværtfall koster en 2000,- for jobben inkludert alt, så om det kun er en stubbe å du ikke vill bruke alt for mye penger så er det noen middler en kan bruke,borrer noen hull å tømmer i, husker ikke noen navn men det burde gå å finne på en hage buttik.... ellers har det alt blitt nevnt å grave så jupt en orker rundt og enten dynke den i diese/Bensin blanding å tenne i eller kutte røttene... å brenne opp har jeg gjort en gang jeg skulle fjerne en stubbe for min far mens han hvar borte en ukes tid, ble ganske bra bortsett fra att noe diesel ikke hadde brent opp, gjikk nesten hele sommeren etter før gresset ville våkse over hele :-/ men hullet en har når stubben er borte er det perfekt å fylle med flis,løv å gress...da vill det bli bra jord der etterhvært og en blir kvitt litt hage avfall :-D

1

Pelle_Parafin

Ring en gartner eller hva de nå heter de som kutter trær. De har stubbefreser som høvler bort stubben

1

Link-86

Kaster meg på tipset med stubbefres. Det tar litt rundt selve stubben også, men en pakke jord og gressfrø..Vips...syns ikke idag.

1

DetErMegJa

Mener det finnes et stoff som brenner stubben. Om det fungerer i andre steder enn i reklamen vites ikke.

Stubbefres er vel det enkleste. Ser ut som jordfres. Sikkert mulig å leie et eller annet sted.

Grøftedynamitt er litt mer morsomt.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Jakt, Fiske og Friluftsliv

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Dyr

Dyr

Laster...